Любов и връзки

5 редки неща, които се случват на абсолютно всеки мъж, когато срещне правилната жена

Когато мъжът срещне правилната жена

Много мъже прекарват по-голямата част от живота си в търсене на най-подходящата жена, но когато си помислят, че са я намерили, започват да живеят месеци или дори години в съмнения и колебания.

Мисловното колебание в правилността на собствения избор е естествено и често срещано явление за всеки мъж.

Той се стреми да подхожда внимателно, зряло и съзнателно. Защото е по-добре да прекара няколко години, опознавайки жената до себе си добре, отколкото да похарчите огромно количество усилия, време и пари за неуспешен, мимолетен брак.

Но, когато той изведнъж осъзнае, че наистина е намерил правилната жена, с мъжа се случват 5 редки неща.

5 начина да разберете, че жената, която сте срещнали е и единствената, от която някога ще имате нужда:

 

Имате рядкото усещане, че можете напълно да й се доверите

Когато влизат във връзка, много мъже могат дълго време да се пазят и да не издават твърде много за себе си. Те се боят да споделят своите подозрения или притеснения.

Защото често се случва мъжете се доверяват на жените, а жените да предадат доверието им и това ги наранява. Такава болка оставя огромни рани, зарастването на които може да отнеме цяла вечност. Тогава е непоносимо трудно да се довериш отново.

Но ако мъжът е преценил, че може напълно да се довери на жената, да споделя своите преживявания и проблеми с нея, това е основният сигнал, че е направил правилния избор и е срещнал съдбата си. Важно е да не се забравя колко крехко е доверието между двама души, особено между такива, които са дълбоко свързани един с друг. И когато са само двамата, срещу целия свят, те трябва да са сигурни един в друг.

Установявате, че се смеете много, когато прекарвате време заедно

Ако в общуването ви няма лекота и хумор, тогава сте срещнали грешната жена. Смехът е прозорец към нечия душа. Когато мъжът срещне истинската любов, той обрича живота си на вечно щастие. Разбира се, ясно е, че във всяка връзка има възходи и падения. Ето защо възможността да се смеете заедно е толкова важна – тя може да ви помогне да преодолеете всички трудни моменти.

Смехът е един от основните начини за взаимодействие с другите хора.  Смехът еволюира в хората, той ни сближава. Предизвиква отделянето на ендорфини, които помагат на хората да се чувстват щастливи, спокойни и защитени. А да се чувстваш щастлив във връзката е важен аспект от това да можеш да живееш дълго и щастливо с този човек.

Разбирате, че имате общи цели и планове за живота

 

Общите стремежи и цели в живота са друг важен аспект на взаимоотношенията, който мнозина пренебрегват, докато не стане твърде късно. Лесно е да започнете връзка с жена, когато не разбирате истинските й лични желания, стремежи или планове за бъдещето.

Какво иска да прави в живота си? Какви са нейните цели? Нейните мечти? Нейните стремежи? Готова ли е тази жена да сподели вашите общи цели? Готови ли сте да имате деца? Може би в бъдеще тя мечтае да живее в съвсем различна страна, а вие сте против?

Твърде често не осъзнаваме и не мислим за такива неща, когато започваме нови взаимоотношения. Не взимаме на сериозно факта, че в действителност може да сме несъвместими като личности и идеалните ни образи за бъдещия живот също да са несъвместими.

Трудно е да прекараш живота си с някого, когато трябва да правиш ежедневни компромиси за важни неща. Ето защо, когато мъжът намери жена, с която имат еднакви възгледи за света и бъдещето, това означава, че целите и стремежите могат да се слеят заедно и да бъдат постигнати с общи усилия.

Вашата любов ви мотивира и ви насърчава да вярвате в себе си

Представете си, че всички имаме късмета да живеем в перфектен брак в продължение на 50 години. Това са приблизително 18 000 дни… 18 000 дни, които трябва да живеете всеки ден, като ставате и продължавате напред в живота с всички сили. Намирането на начин да се мотивирате ден след ден може да бъде обезсърчително, ако не и невъзможно.

Но ако намерите подходящата жена, която да ви помогне да останете мотивирани, тогава можете да постигнете всяка от мечтите си, дори ако сте изправени пред постоянни неуспехи.

Идеалната жена е тази, която мотивира своя мъж както активно, така и пасивно (психологически), за да стане той по-добър и да повярва в себе си.

Един от най-големите подаръци, които една жена може да даде на мъж, е постоянната мотивация и искрена подкрепа да стане по-добър.

Нямате търпение да се приберете вкъщи възможно най-скоро

Това е най-редкият и най-важният индикатор, че сте срещнали жена, която не бихте заменили за никоя друга.

Когато се прибирате от работа в продължение на много месеци или години и все още бързате да я видите, тогава това е основният индикатор за правилността на вашия избор.

Ако умишлено се бавите до късно на работа или предпочитате да отидете на бар с приятели, за да прекарате известно време далеч от дома, то това категорично посочва, че сте направили грешка в избора си и просто сте недоволни от връзката си.

Животът е достатъчно сложен, но винаги може да го направим по-лесен, ако открием човекът, който напълно ни подхожда. И тогава щастието отваря своите врати, а любовта трае вечно!

39226

Similar Posts