Любов и връзки

5 трика, които ще накарат мъжа да тича след вас

Как той да тича след вас

Някои жени нямат проблеми с привличането на мъже – връзките им се получават лесно и естествено, а мъжете винаги са луди по тях. Това се дължи на определени трикове, които карат представителите на силния пол буквално да губят главите си. Кои са тези трикове?

 

Трик №1: Неизпълнено обещание за обратно обаждане

Доза недостъпност винаги предизвиква интереса и желанието на мъжете и те започват още по-усилено да се стремят да разберат „тайната“ на недостъпната жена. Да, мистерията на красивата, но затворена дама обикновено интригува и ги кара да действат. Един от триковете, които ще ви помогнат да завладеете мъжа, е да използвате минимум комуникация.

Такъв трик работи предимно с мъже, които вече изпитват определени чувства към дамата. Ако тя обещае, че ще се обади, но случайно „забрави“ за обещанието си, обикновено в такава ситуация ентусиазираният мъж чака с трепет обаждането й. И когато не го получи, той сам решава да свърже с обекта на своята страст. Едновременно с това в главата му изникват въпроси от рода на: „Успях ли да я заинтригувам достатъчно? Може би трябва да бъда по-мил, по-настоятелен, по-по-по…?“ При всички случаи подобен трик ще даде нов тласък на връзката и ще подтикне мъжа да стане по-активен. Разбира се, не бива да се прилага много често, защото тогава може да повлияе в обратна посока.

 

Трик №2: Облечете се в червено за него

Естествено, червеното облекло не е гаранция, че един мъж ще тича след жената, но играе важна роля за привличането на вниманието. Според статистиката, дамите, които често носят червени неща или използват аксесоари в този цвят, получават повече покани за срещи. Поради тази причина наличието на червени дрехи в гардероба само по себе си е предпоставка за успех със силния пол.

Също така не трябва да забравяте за избора на подходящи тоалети и аксесоари, които отговарят на вашия стил. Важно е също така да не прекалявате с червеното, за да избегнете „залитане“ към вулгарност.

 

Трик №3: Демонстрация на интерес към мъжа

Нищо не привлича хората така, както любопитството. Ние автоматично отделяме от тълпата онези, които проявяват интерес и желание да общуват с нас, като считаме взаимодействието с тях за по-приятно и безопасно. В общуването с мъжа можете да направите същото, но е важно да не прекалявате, за да не изглеждате натрапчиви и нетактични.

Можете да помислите какви общи теми имате, да анализирате интересите му. След това да започнете комуникация, като това трябва да става постепенно – да говорите малко с него, избирайки абстрактни теми за разговор.

 

Трик №4: Популярност и признание

Друг трик за привличане на вниманието на мъжа е популярността. Популярните жени са винаги на радара и постоянно в разгара на нещата, следователно мъжете обръщат повече внимание на тях.

За да станете популярни, достатъчно е да имате отворен характер, както и да се срещате с нови хора възможно най-често. Това не само ще привлече вниманието на желания мъж, но и ще помогне на жената да повиши собственото си самочувствие, твърдят психолозите.

 

Трик №5: Зачитане на неговите интереси

Много хора се фокусират само върху собствените си интереси, без да се съобразяват с мнението на събеседника. В отношенията с противоположния пол това е груба грешка, която може да развали всичко. Трябва внимателно да наблюдавате реакцията на мъжа и да се научите да различавате нюансите на настроението му.

Ако видите, че той не е склонен да обсъжда дадена тема, по-добре е да обърнете разговора в друга посока. Това е прост жест на уважение към събеседника, който той със сигурност ще оцени.

Не бива да забравяте и вашата привлекателност  – ако искате да накарате мъж да тича след вас, тогава винаги трябва да изглеждате възможно най-добре. Флиртът и самочувствието могат да добавят чар на една дама, а откритостта и хуморът ще й помогнат да спечели дори най-безразличния мъж!

14051

Similar Posts