Любов и връзки

5 вида жени, които само слабите мъже избират

Жени които само слабите мъже избират

Според психолозите, слабите мъже са тези, които показват безразличие или тирания в отношенията, а в живота като цяло не са нищо особено. Специалистите са на мнение, че такива мъже обикновено се насочват към 5 типа жени. И имат обяснение за това.

Слабите мъже са безполезни, те използват манипулация и носят на жените само проблеми. Ако не искате да съсипете живота си с токсична връзка, тогава трябва да спрете да бъдете една от онези жени, за които сега ще стане дума.

Жени, които привличат само слаби мъже

Взискателната жена

Слабите мъже буквално полудяват при вида на такава жена. Те веднага започват борба за спечелване на нейното одобрение, любов и грижа. И губят ума си, защото в детството, най-вероятно, майка им се е държала с тях по същия начин. Те са „обучени“ да оправдават очаквания.

Непридирчивата жена

Тя не се нуждае от много внимание от страна на мъжа. Задоволява се и с трохи. Ако сте от този тип, тогава със сигурност привличате типични слабаци. Надуши ли ви, слабият мъж ще направи всичко възможно, за да ви впечатли и да започне връзка. Защото точно отговаряте на профила му – няма нужда да прави много, няма нужда да се старае.

Жената, която обича с ушите си

Има такива жени, които обожават романтични мъже, мъже които умеят да говорят хубави думи. Те наистина ценят мъжете, които могат да изразят с думи любовта си. Но… В повечето случаи такава „словесна“ любов не трае много дълго. С времето слабите мъже спират да правят комплименти и да изричат красиви думи. Те не се интересуват от избраницата си, защото тя вече е покорена.

Жената, за която е важно да бъде жизнено необходима на мъжа

Има жени, които трябва да се чувстват много необходими за своя мъж. Винаги помагат, дават пари, прощават, подкрепят. Слабият мъж се нуждае от някой, който да му помогне, защото самият той не може да се оправя в живота. Психолозите окачествяват тази връзка като аналог на връзката между майка и син. Колкото по-дълго продължават такива връзки, толкова по-трудно е да ги прекъснеш.

Момичето без баща

Ако бащата не е присъствал в живота на момичето или е бил токсичен и негативно настроен към майката, тогава, когато порасне, такава жена я грози огромна опасност да избере грешния спътник. Тя просто не знае как да разграничи нормалния мъж от слабия, защото е имала единствено лош пример пред очите си.

Обърнете внимание на тези типове жени. Може би се разпознавате в един или няколко от тях? Ако е така, бъдете по-внимателни кого допускате до себе си. Струва си да следите по-отблизо действията на мъжа, когото сте избрали, за да не останете разочаровани.

2294

Similar Posts