Астрология

5 женски зодии, за които всички мъже тайно мечтаят

Женски зодии за които мъжете тайно мечтаят

Ако смятате, че всичко е въпрос на феромони или специална харизма, то звездите са готови да ви опровергаят.

И все пак, противно на популярния скептицизъм по отношение на астрологията, можем да контрастираме с наблюденията на много хора, че някои знаци от Зодиака определено са по-склонни да привлекат вниманието на противоположния пол, отколкото други.

Има нещо в тях, което привлича внимание, независимо дали го искат или не. Ето ги най- примамливите и чаровни дами в Зодиака.

 

Скорпион

На първо място, този слух се разпространява, разбира се, от самите Скорпиони. Те обичат идеята да бъдат специални и дават всичко от себе си, за да поддържат имиджа си на много сложни и мистериозни хора. Да, дотолкова, че наистина се превърнаха в такива .

Такъв вътрешен конфликт и постоянна маска на лицето привличат вниманието на мъжете като магнит. Те искат да знаят какво се случва в главата на чаровните дами. А жените Скорпион могат само да се радват, защото основната им цел е изпълнена!

 

Лъв

Лъвиците винаги търсят внимание и затова не се страхуват да поемат рискове и да показват истинските си емоции. Тяхната искреност е това, което привлича всички мъже!

Лъвицата не винаги има план, но определено държи на желанията си и няма да отстъпи от мечтания мъж. Нека признаем, че мъжете наистина харесват такава откритост и интерес и затова за тези дами винаги имат опашка от фенове, които искат да ги завладеят.

 

Козирог

За разлика от Лъвиците и Скорпионките, единствените, от които дамите Козирог наистина се интересуват, са самите те. Представителите на този знак се грижат преди всичко за себе си, за комфорта и чувствата си. Това провокира мъжете постоянно да ги провокират.

Жените Козирог винаги са искрено запалени по работата си и работят усилено, което е невероятно очарователно за господата. Всички те се възхищават на интровертната жена, която всъщност е изключително сладка и всеки мъж иска да притежава сърцето й.

 

Близнаци

Постоянната вътрешна (понякога външна) буря от емоции, леки скокове в поведението и сладки, но глупави навици – всичко това страшно привлича мъжете. И макар и понякога да ги плаши, пак ги интригува.

Жените Близнаци могат да бъдат различни и да поддържат разговора на почти всяка тема – не е ли това мечтата на всеки мъж?

 

Везни

Везните излъчват адекватност, нежност и грация, което е рядкост в наши дни. Мъжете виждат жената Везни точно като дамата, за която винаги са мечтали.

Странно е, че дори самите господа не осъзнават веднага, че подсъзнателно отдавна са привлечени от тези прекрасни дами.

2680

Similar Posts