Любов и връзки

5 знака, че неговите „сериозни“ намерения са фалш и измама

Фалшиви признаци за любовта на мъжа

Много е разочароващо да ги научиш. Той се преструва, че има сериозни намерения, но се оказва, че това съвсем не е така. Психолозите ни обясняват най-често срещаните фалшиви признаци за „сериозните“ намерения на мъжа. Обърнете им внимание и се предпазете от болката и страданието, които очакват всички заблудени дами, които се оставят да бъдат подлъгани.

Има много неща, на които трябва да обърнем специално внимание при срещите с мъж, ако се надяваме да създадем дългосрочна връзка. Едно от най-важните е да се разбере какво точно очаква този мъж от нас и така не да попаднем в капана на заблудите и въображаемото щастие.

5 фалшиви признака за уж сериозните намерения на мъжа

Ако се държи галантно и възпитано, това не означава, че е влюбен

Ако той е твърде галантен и учтив, бъдете нащрек. Има наистина възпитани мъже, които могат да впечатлят всеки със своята галантност и искрена проява на уважение към жената. Но … те са толкова малко, че да попаднете именно на такъв направо си граничи с чудо. Най-често меркантилните мъже играят на тази струна с цел да получат нещо. А веднага, щом го постигнат, маската на благоприличието пада и това, което разкрива, вероятно никак няма да ви се понрави. Изведнъж от мъжа, който винаги е готов да се притече на помощ, се оказва, че няма никаква следа. Винаги имайте на ум, че тази вероятност съществува и никой не е застрахован да попадне в лапите на опитен манипулатор. А ако се окаже обратното, ако времето потвърди, че този мъж е наистина искрен, толкова по-добре! Ще трябва да благодарите от все сърце на Вселената за подаръка.

Откритост и общителност – двата най-често срещани фалшификата

Има мъже, които не се притесняват да говорят с жени и да общуват с непознати като цяло. Просто им е вродено и го правят със завидна лекота. Изглеждат приятни и интересни личности, които винаги успяват да намерят общ език с вас. Много дами, които не познават такива мъже, понякога възприемат поведението им като нещо повече от това, което в действителност си е.

Разбира се, в подобно поведение може наистина да се крие неподправен интерес към вашата личност, но може и да няма грам влюбване, да не говорим пък за любов. Просто този човек е общителен с всички. За да не платите скъпо и прескъпо с наранени чувства, обърнете внимание как мъжът общува с останалите от неговото обкръжение. Жената често погрешно смята, че приятното общуване с много смях е изключение, дар от мъжа само и единствено за нея. Ето защо психолозите съветват да не бързате, а просто да наблюдавате малко по-внимателно мъжа. Има опасност да започнете да влагате чувства, а, всъщност, от отсрещната страна да няма нищо.

Патологичният сваляч и неговите комплименти

Много мъже обичат да правят комплименти на жените. Възприели са този стил на поведение, защото той им позволява по-лесно да общуват с противоположния пол и да получават всичко, което искат с лекота. Никоя дама не остава безразлична към комплиментите. Патологичният сваляч е наясно с това и го използва в свой интерес. Това, че е казал колко красиви са очите ви, колко добре изглеждате в тоалета си, колко сте умна и начетена, за съжаление не значи абсолютно нищо. Тоест, не е индикатор за романтични чувства.

Комплиментите могат да бъдат както в кореспонденция, така и на живо, но няма разлика. Не бива да взимате това твърде сериозно.

Дребните жестове и тяхното значение

Има много жени, които погрешно смятат, че мъжът е влюбен в тях, защото е направил някакъв дребен жест. Да, вярно е, че сме склонни да помагаме повече на тези, които харесваме, но за да се говори за чувства и сериозни намерения, трябва това „нещо“ да е нещо специално в неговите очи. Например, ако един много богат мъж прави дребни подаръчета или води жената на ресторант, това не е повод тя да си мисли, че е най-специалната в живота му. Може би му харесва дамата да е с него, но за да се заговори за сериозни отношения жестовете трябва да бъдат нещо повече от такива, които не му костват никакво усилие.

Например, ако мъжът даде на жената последното, което има. Или ако реши да вложи цялото си време, енергия и ентусиазъм в нея. Ето тогава можем да говорим за любов, защото си е ясен знак за сериозните му намерения.

6185

Similar Posts