Астрология Езотерика

6 мощни ритуала за промени в живота по време на КЪРВАВАТА СУПЕРЛУНА на 3 юли 2023, преди СИНЯТА ЛУНА на 31 август

Ритуали по време на КЪРВАВАТА СУПЕРЛУНА на 3 юли 2023

На 3 юли 2023 тази година ще наблюдаваме спиращо дъха и уникално астрономическо явление – Кървавата Суперлуна в съзвездието Козирог.

СуперЛуната ще бъде със 7% по-голяма и ще свети с 16% по-ярко от обикновено пълнолуние. Това събитие е доста рядко и привлича вниманието на много хора, интересуващи се от астрономия и мистичните аспекти на Луната в астрологията.

Езотериците препоръчват да направите някои от изброените по-долу мощни ритуала за промяна в живота на Суперлуната на 3 юли преди Синята Луна на 31 август.

Как да използвате най-редкият период от 2023 г. –  мощни ритуали за промяна в живота

За някои хора Кървавата Суперлуна има не само астрономическо значение, но и символизира времето за промяна.

 

Един от ритуалите, свързани с пълнолунието, включва поставянето на чаша вода на перваза на прозореца, така че Луната да се отразява в нея. Водата се оставя за цяла нощ, а на сутринта се изпива. Смята се, че такава „лунна“ вода ще донесе в живота на човека това, от което най-много се нуждае в момента.

Друг ритуал е насочен към привличане на пари и богатство. За целта се използват чаша вода и свещ. Запалва се свещ, фокусирана върху мислите за богатство, след което се гаси във вода и се изпива съдържанието на чашата.

Има и ритуал, включващ използването на три монети. Монетите се поставят на перваза на прозореца, така че да натрупат необходимата енергия за една нощ. След това тези монети се носят със себе си в различни джобове, за да привлекат богатство и късмет.

Подобен ритуал може да се извърши и с портфейл. Портфейлът се оставя на перваза на прозореца за цяла нощ, така че да натрупа необходимата сила и да привлече пари.

Друг обред, свързан с пълнолунието, е да напишете това, което желаете, на хартия, която след това се изгаря със свещ. Важно е получената пепел да се зарови в земята в рамките на следващия час. Още тази година желанието ще се сбъдне.

Някои хора избират по-сложни ритуали, като поставяне на три свещи на маса и поставяне на банкнота, пръстен, чанта или друг предмет, символизиращ пари и богатство между тях. С мисълта за желаното богатство те правят три кръга около горящите свещи с пръст и след това ги гасят. След това предметът се поставя под възглавницата за един ден.

 

Суперлуна на 3 юли преди Синята Луна на 31 август 2023

Изразът „Синя Луна“ се отнася до третото пълнолуние в астрономическия сезон, когато обикновено се случват само три пълнолуния. В този случай обаче тази година ще има четири пълнолуния, а следващото пълнолуние се очаква на 31 август 2023.

 

Кървавата Суперлуна в Козирог ни дава уникална възможност да се насладим на великолепен спектакъл и в същото време да подобрим живота си.

Независимо дали вярвате в мистичните сили на Луната или просто се наслаждавате на астрономически феномени, Суперлуната е уникално събитие, което непременно трябва да видите и запомните.

13527

Similar Posts