Езотерика

6 признака, че се опитват да ви направят магия

Признаци на магия

Дори човек да не вярва в магията, това не означава, че тя не съществува.  

Има шест признака, които показват, че някой е решил значително да съсипе живота ви и е започнал да се намесва в съдбата ви, прибягвайки до помощта на негативното.

 

Промени в настроението

Първият и най-очевиден признак са промените в настроението. Ако в даден момент сте добре и след това настроението ви рязко спада, това означава, че магията е влязла в действие, с помощта на която тъмните сили започват да завладяват човека и го контролират.

 

Промените в настроението стават неконтролируеми, а емоциите все по-необясними и безпочвени.

 

Животът става безинтересен

Всичко става безинтересно: нито хората около вас ви допадат, нито работата, нито развлеченията, които доскоро са ви радвали. Дори общуването с любимия човек и хобитата вече не носят удоволствие.

 

Всичко, което искате да направите, е да лежите на леглото, без да правите нищо. И това започва да дразни диво, а напрежението само да расте.

 

 

Проблеми

Внезапната поява на поредица от проблеми в определена област (например в бизнеса, личните отношения с определен човек или на работното място) е друг фактор, показващ негативна външна намеса.

 

След като сте забелязали нещо нередно, не бива да го игнорирате, вярвайки, че ще се оправи от само себе си. Това не се случва ей така, винаги има причина.

 

 

Безпокойство, от което няма отърваване

Човек, подложен на намесата на тъмни сили, започва да бъде преследван от необяснимо чувство на безпокойство. Не може да се укроти, положението се изостря с всеки изминал ден.

Най-неприятното е, че понякога смущаващите мисли започват да се превръщат в реалност. Тук трябва да сте особено внимателни.

 

 

Проблеми със съня

Качеството на съня определя чистотата на биополето. Ако някой е успял да го развали, качеството на съня бързо ще се влоши.

При някои хора това води до прекомерна сънливост и нежелание да се събудят сутрин. Други, напротив, изпитват безсъние, с което дори хапчетата не могат да се справят.

 

 

Чести посещения при лекар

Човек, който е под влияние на магия, започва да изпитва здравословни проблеми. Първоначално те са незначителни: или косата започва да пада по-бързо от обикновено, или настинките са чест гост. Но с времето се налагат все по-чести посещение при сериозни лекари.

 

Човек трябва да помисли, ако изведнъж започне да попада в странни ситуации, по време на които здравето му започва да се влошава. Случайните счупвания, натъртвания и порязвания може изобщо да не са случайни.

 

Признаците на магия са лесни за разпознаване, но не всеки бързо разбира какво точно показват. Основното тук е да дойдете на себе си навреме и да започнете да предприемате мерки, за да осигурите собствената си безопасност и да осигурите добра защита.

В противен случай негативното ще постигне целта си и тогава определено ще стане трудно.

2053

Similar Posts