Любов и връзки

6 съвета за предотвратяване на изневярата на партньора

предотвратяване на изневяра

Изневярата е смъртоносна за всяка една връзка. И когато се случи, нанася огромни щети. Тя буквално отваря бездънна пропаст между партньорите, която понякога дори времето не може да заличи. Тази пропаст остава да зее между двамата завинаги.

Но колкото и да ни боли, колкото и да страдаме от предателството на уж най-близкия ни човек, няма как да не признаем – изневярата е индикатор за сериозни проблеми между двамата партньори. Най-често, ако те не съществуваха, е нямало да се случи.

Изневярата идва от нищото и без предупреждение. Тя убива всичко – и романтиката, и любовта, и доверието. Тя разрушава с един удар емоционалната връзка, причинява непоправими вреди и силна болка

Ако жената или мъжа имат връзка отстрани, това винаги е голям проблем

Трудно е да продължиш връзката с този, който ти е изневерил, защото, първо, си напълно объркан, че това ти се е случило.

Двамата ще се измъчвате с въпроси и мисли как това изобщо е могло да се случи. И на всичкото отгоре ще трябва да направите труден избор: да прекъснете връзката или да простите предателството и да се опитате да живеете така, сякаш нищо от това никога не се е случвало.

Ситуацията е наистина трудна и никой не би искал да попада в нея. Ето защо, най -доброто решение би било просто да се опитаме да предотвратим това да се случи.

Потенциалната опасност от изневяра – трябва да умеем да долавяме дори най-фините признаци

Трябва да се научим да разпознаваме потенциалната опасност от изневяра и да прекратим този пагубен процес още в зародиш. И как да стане това? Като положим всички усилия да запазим любовта си и по този начин да се предпазим от неизбежното страдание, свързано с предателството на любимия човек.

Не бъдете прекалено уверени в отхвърлянето на такъв важен съвет. Не си мислете, че сте застраховани. Да си заравяме главата в пясъка, подобно на щраусите, е наистина много глупаво.

Изневярата е много по -често срещана, отколкото си мислите. Е, да – нито една двойка, започваща връзка, не мисли, че това може да ги сполети. Но статистиката показва, че почти 20% от всички двойки се сблъскват с изневяра

Естествено, това не означава, че не можете да повлияете на ситуацията. Има няколко основни начина, по които можете да се защитите. Ето съветите на специалистите.

Бъдете честни относно страховете и несигурността си

Няма нищо лошо в внезапно избухване на ревност, защото по този начин се опитвате да защитите връзката си. Трябва открито да споделите чувствата си с партньора си. Бъдете честни. Трябва да разсеете страховете един на друг и да не се страхувате да ги споделяте свободно.

Не бъдете наивни, вярвайки, че това няма да ви се случи

Изневярата е възможна във всяка връзка. Не бъдете твърде горди и наивни, за да мислите, че вие ​​или вашият партньор сте недосегаеми. Така само рискувате да завършите с неприятна изненада, която ще ви донесе болка и страдание.

 

Задайте и договорете параметрите на връзката си по отношение на въпроси на лоялност и преданост

Може би концепцията ви изневяра с партньора ви изобщо не съвпада. Ето защо трябва да обсъдите този въпрос от самото начало. В противен случай можете да се излъжете взаимно, без дори да знаете.

 

Бъдете честни относно изкушенията, пред които сте изправени

Всички сме хора и през цялото време се борим с изкушения. Може би сте се влюбили малко в някого от обкръжението си. Няма нищо лошо. Бъдете честни с партньора си и се опитайте да не действате на база внезапни импулси.

Поддържайте силна емоционална връзка помежду си

Най- -добрият начин да избегнете изневяра в една връзка е да изградите силна емоционална връзка с партньора си. Колкото по -близо сте един до друг, толкова по -малко вероятно е да бъдете измамени.

Не се унижавайте един друг

Не се подигравайте с партньора си. Не се гаврете с неговата / нейната несигурност. Не ги карайте да се чувстват сякаш са маловажни за вас, особено, ако наистина не е така. Ако го направите, тогава ще трябва да потърсите подкрепа някъде другаде. И в крайна сметка и двамата ще страдате.

Никой, било то мъж или жена, не бяга от хубавото. Ако партньорът ви се чувства обичан и желан, вероятността да ви изневери става нищожна. Но ако нещо му липсва, ако се чувства огорчен, нежелан и необичан, тогава първият срещнат, който дори минимално задоволи нуждите му, може да се превърне във вашия най-голям съперник или съперница.

Искате ли да си причините това? Тогава осъзнайте грешките си и ги поправете възможно най-скоро.

64

Similar Posts