Езотерика

6 женски ежедневни трика, които ще помогнат щастието да не напуска вашия дом

женски трикове за щастие в дома

Още от древността всяка жена е използвала специални трикове, с които да привлича щастието в семейното огнище. Народната мъдрост ще помогне много и на нас, съвременните жени. Ще ви запознаем с 6 ежедневни трика, благодарение на които можете лесно да промените живота си към по-добро.

Поддържайте ред и чистота

Добре поддържаната и чиста къща е гаранция за благосъстоянието и здравето на семейството. Жените трябва да гледат на почистването и подреждането като на ритуал, който привлича щастие и пари. За да направите това, подовете се измиват с „наречена“ вода /преди за започнете да миете, кажете желанието си на водата/ , а в стаите се палят свещи, които изтласкват отрицателната енергия от къщата.

Свежи цветя

Свежите цветя също са в състояние да привлекат щастие и любов в къщата. Някои растения се вписват идеално в интериора и грижата за тях помага да се отървете от стреса и лошото настроение. Цветята в къщата осигуряват комфорт и помагат за привличане на положителна енергия.

Талисмани и амулети

Можете да привлечете щастието с помощта на изпитани във времето талисмани и амулети. Всяка жена може да ги направи сама. Те ще помогнат да се защити всеки член на семейството от вреди и болести. Примери – вятърен звънец, капан за сънища и много други.

Изхвърлете ненужното

Жените трябва редовно да изхвърлят нещата, които са напълно ненужни в къщата. Това могат да бъдат дрехи, стари мебели, празни кутии, бутилки, вестници, счупени съдове, саксии, ненужни играчки. Такива неща затрудняват циркулацията на положителна енергия в Космоса, което означава, че къщата трябва да бъде почистена от всичко излишно. Това ще съкрати времето за почистване в бъдеще, а също така ще освободи много място в килерите, на балкона и в килера.

Редовно проветряване

Всеки ден трябва да проветрявате стаята, позволявайки на чист въздух да влезе в къщата. Тази практика ще добави сили и ще укрепи здравето, защото при липса на чист въздух тялото страда и е по-податливо на всякакви неразположения. Освен това, благодарение на такъв прост трик, винаги ще има място за положителна енергия в къщата.

Лесен ритуал за привличане на щастие в дома

Един ежедневен ритуал, много лесен за изпълнение, също ще помогне да внесете щастие в къщата. Той се прави след събуждане и отваряне на прозорците. Трябва да произнесете тези думи:

„Привличам щастието в къщата, освобождавам сърцето си от гняв. Денят започва с усмивка и завършва с нея. „

Силата на думите и увереността, че щастието със сигурност ще дойде в къщата, правят чудеса, като помагат на жените да поддържат уют, комфорт и хармонична атмосфера в домовете си.

Можете също така да внесете щастие в къщата с помощта на обикновени неща, които всяка домакиня може да намери.

Дори простите храни ще се превърнат в мощен източник на положителна енергия, която ще попречи на неуспехите да прекрачат прага у дома.

906

Similar Posts