Любов и връзки

6 знака, че пред вас стои типичен женкар

Мъж женкар

Доста често жените се запознават с приятен мъж и разпознават в него точно този, за когото винаги са мечтали. На малко по-късен етап идва отрезвяването и неприятното откритие, че сте се хванали с типичния женкар! А е можело да си спестите много болка и безвъзвратно загубено време…

Психолозите ни разкриват няколко прости начина да „подушите“ характера на мъжа още на първа среща . Те ще ви помогнат да разберете дали имате някой опасен и токсичен или някой, с когото животът ви ще стане по-щастлив и по-значим. И така, как се държи мъжът, от които е по-добре да стоите настрана.

Признаци на мъж женкар

Прекалено самочувствие

Непроницаемата му увереност е основната причина да се замислите. Да, има мъже, които просто са уверени в себе си, но женкарите определено минават всякакви граници. Те са научени да не отстъпват. Това е обезоръжаващо и те кара да мислиш, че имаш един психически силен мъж пред себе си. Ако останете с впечатлението, че се чувства като риба във вода при среща или на среща, тогава има вероятност мъжът да е просто опитен женкар.

 

Добре поддържан външен вид

Той не е просто чист и подреден, а изглежда така, сякаш най-добрите стилисти са работили върху него. Много хора казват, че женкарите се бръснат гладко, но това не е вярно. Те държат най-вече на стила и чистотата на ръцете си. Винаги използват парфюм, защото знаят, че мозъкът е възприемчив към миризмите и предизвиква асоциации. Така жената ще ги запомни по-добре.

 

Той не плаща сметката ви

Женкарите знаят, че плащането за жена на среща е най-голямата грешка. Той по всякакъв начин ще избягва места, където ще трябва да плати сметката.

 

Пришпорва нещата

Той бърза да завлече жената в „най-дълбоките води“, да я превземе напълно. И ще направи всичко възможно, за да изведе връзката на следващото ниво възможно най-скоро. Опитайте се да следите внимателно за това.

Единствено той решава къде и кога да се срещнете

Той не иска вашето мнение. Така е научен. Това още веднъж показва, че той е много уверен в себе си и прави каквото си иска.

 

Той е възможно най-оригинален

Никога няма да подари цветя, никога няма да ви заведе на скучни места. Най-вероятно ще ви покани някъде, където да ви „взриви ума“. След такава среща със сигурност няма да спрете да мислите за него.

Женкарите действат доста безкомпромисно. Тяхното поведение разбива самочувствието на жената, защото подобно съблазняване е типична манипулация. Пазете се от тях!

12431

Similar Posts