Астрология

6 зодиакални ДВОЙКИ, чиято връзка е ТОКСИЧНА

Зодии токсични връзки

За съжаление, не всички двойки остават един с друг завинаги. Има някои комбинации от зодии, чието приятелство често не издържа проверката на времето и най-често завършва с голяма кавга. Дали да се вслушате в съветите на астролозите или не, зависи от вас. В крайна сметка, както знаем, има и изключения от правилата. И все пак, нека видим кои зодиакални двойки са потенциално безперспективни, според специалистите.

 

Овен и Рак

Овните са много по-чувствителни, отколкото изглежда на пръв поглед. И голямото им сърце е това, което ги свързва с Раците. И двамата са добри слушатели и грижовни приятели. Проблеми възникват, когато Овенът стане твърде агресивен и каже нещо, което наранява чувствата на Рака жестоко. Освен това, Овните обикновено са импулсивни – искат да направят нещо точно тук и сега, докато Раците са свикнали да обмислят решенията си. В крайна сметка тези два знака само си лазят по нервите.

Телец и Козирог

Какво се случва, когато се сблъскат два изключително упорити знака? Страшно да си го представиш! Рано или късно те ще открият, че техните спорове и проблеми не могат да бъдат разрешени и връзката им е в застой. И все пак, колкото и странно да звучи, сходството им може да бъде проблем – никой от тях не е в състояние бързо да се адаптира към промените. Те трудно правят компромис. Връзката, което е започнала толкова добре, може просто в един момент да се разпадне.

 

Близнаци и Телец

И Близнаците, и Телецът знаят как да се представят и да организират купони. Проблемите възникват, когато Телецът отказва да участва в поредната луда идея на Близнаците. Земният знак има нужда от свободно време, иска да остане сам със себе си и да си почине. За съжаление, Близнаците често възприемат подобно поведение като истинско предателство.

 

 

Рак и Везни

Понякога Везните могат да бъдат доста безчувствени. Ако това се комбинира със свръхчувствителността на Рака, тогава определено ще възникнат проблеми. Макар Раците да се опитват отчаяно да не наранят никого, това не винаги се получава. И двата знака могат да бъдат капризни, така че кавгите са в кърпа вързани. Особено когато и двамата не са в ред. В отношенията между Рак и Везни има твърде много емоции и понякога те вземат връх над здравия разум. Партньорството завършва с емоционален разрив.

 

Лъв и лъв

Лъвовете се възхищават на другите Лъвове. Те са ослепителни и невероятни. Но какво се случва, когато има двама лидери и няма последователи? Борбата за власт е това, което може да се случи във връзката между два Лъва. И двамата са със състезателен дух и свикнали да побеждават. Отношенията им са страхотни, докато има баланс, но ако единият започне да печели повече от другия, тогава ще има проблеми. Когато нещата в тази връзка не вървят, никой от двамата не иска да покаже лошата си страна. Едва ли ще има голяма разправия на публично място, Лъвовете тихомълком ще се разотидат.

 

 

Дева и Овен

Първоначално Девата ще бъде силно впечатлена от страстта на Овена към приключенията и живота, но с течение на времето безразсъдството и липсата на контрол ще влязат в противоречие с цялата житейска философия на Девата. В крайна сметка Девите не бързат, те внимателно планират всичко и не действат, докато всичко не си дойде на мястото. Когато нещата станат напрегнати между тези двамата, има голям шанс единият или и двамата да кажат нещо, за което по-късно да съжаляват. И в крайна сметка ще има крясъци и обвинения. Колкото и да се извинява Овенът по-късно, Девата едва ли ще прости.

1121

Similar Posts