Астрология

7.09.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 7 септември 2023, четвъртък?

Коя зодия ще има луд късмет на 7 септември 2023

Всеки ден е следствие от това как сме живели предишния. Но на 7 септември 2023, четвъртък, това ще се усети особено, че е време за промяна, коригиране на грешките.

 

Опитайте се да не затваряте очите си за очевидното

Не си заравяйте главата в пясъка и не мислете, че всичко ще се реши от само себе си. Само съзнателното отношение към всичко ще ви помогне да преодолеете това, което не ви харесва сега.

Обърнете внимание на всичко, което се случва около вас днес и ще можете ясно и точно да определите, че е време за промяна. Всички събития през деня не са случайни – това е следствие от емоциите, мислите, действията, които сте преживели преди това.

Ако осъзнаете къде сте направили грешка, какви емоции сте изпитали, тогава урокът ви ще се счита за завършен.

 

Днес има всички шансове да се радвате на много приятни събития

За тази цел вашите действия и дела са изпълнени с хармония.

Страхотен ден за общуване и запознанства.

В този ден трябва да отделите време за всички: и за колегите на работа, и за близките си, и за тези, които се обръщат към вас за помощ или съвет.

Днес успехът и късметът ще съпътстват всички неща, които ще правите с радост.

 

Обърнете внимание на чувствата си и всичко, което ви пречи на щастието

Помолете Вселената да ви даде намек и помощ за освобождение. Ако сте осъзнали всички причини, които са ви довели до задънена улица, определено ще получите помощ, съвети, подкрепа.

Основното нещо е да осъзнаете самата същност – какво ви накара да попаднете в този капан? Именно това осъзнаване ще ви извади от него.

 

Енергията ще бъде в разгара си, така че отделете време или за активна работа, или за дейности на открито.

 

Всичко, започнато днес, ще пусне дълбоки корени, така че следете емоциите си. Направете нещо, за да укрепите семейството и връзките си.

 

Коя зодия ще има луд късмет на 7 септември 2023?

 

Дева

На Девите днес се препоръчва да се заемат с дела, които са били в заден план от дълго време – на 7 септември 2023 ще бъдат създадени най-благоприятните условия за тяхното изпълнение. Основното нещо в тази ситуация е да не се колебаете, защото Съдбата е капризна дама, напълно възможно е утре тя да обърне другата си страна и амбициозните планове отново ще трябва да бъдат отложени.

 

Благодатен четвъртък на всички зодии! Най-хубавото тепърва предстои…

8303

Similar Posts