Астрология

7 февруари 2024: Венера в тригон с Уран – какво ни очаква по това време?

Венера е в тригон с Уран. Трябва да излезете от зоната си на комфорт и да прегърнете всичко ново и вълнуващо. Говорим за прегръщане на промяната, която Козирогът обикновено не харесва.

 

На практическо ниво, Венера в тригон с Уран може да означава неочаквано развитие в любовната връзка. Освен това, известно е, че финансово тази комбинация носи неочаквани ползи. Може да доведе и до неочаквани разходи. Но да се надяваме, че с тригона, който е много хармоничен аспект, вместо да харчим, по пътя ни ще се случат неща, които ако не са очаквани, то поне ще са добри.

 

Има много начини да се събудите

Някои от тях са свързани със силни звуци на будилници или земетресения. Други включват гушкане на сладък домашен любимец или скъпият на сърцето ви човек, който ви желае страстно.

Защото Венера, планетата на парите и партньорите, е в тригон с Уран, планетата на пробуждането и неочакваните събития, което може да звучи малко страшно.

 

Но аспектът между тях е хармоничен тригон, който прилича повече на мъркащо коте в леглото, отколкото на земетресение. Може да очаквате приятни промени в личните си отношения, докато вие и партньорът ви преоткривате искрата, която ви е събрала. Или може да има неочаквани финансови печалби, тъй като Венера също така управлява и парите.

Но, ако сте отговорили на творчески сигнал, когато Марс бе в тригон с Уран  на 29 януари 2024, сега тези минали действия ще започнат да дават плодове.

Аспектът на Венера в тригон Уран е изпълнен с положителна и вълнуваща енергия. През този период често възникват ситуации от енергичен и весел характер.

 

 

Транзитната страна на този аспект управлява основно желанието за силни усещания и приключения. Следователно, рутината трябва активно да се избягва. Работата и ежедневните навици изморяват психически и духовно. Същото важи и за социалните взаимоотношения.

Повечето решения, взети по време на този транзит, ще дадат плод, предоставяйки възможности за жънене на финансови и социални победи.

 

Венера в тригон с Уран ви насърчава да опитвате нови неща, което се отнася за всички области на живота ви, от хобита до романтика. Под това влияние една нова, пламенна любов е напълно очаквана.

 

Ако вече имате партньор, търсете нови източници на удоволствие. Експериментирайте в спалнята.

Ако сте необвързани, тогава този транзит увеличава шансовете да намерите вашия човек. Може да се окажете неочаквано привлечени от хора, чийто начин на живот е напълно различен от вашия.

 

Новите връзки, започнати в този момент, ще задоволят нуждата ви от любов и емоции.

 

 

Сега е подходящ момент за общуване, тъй като ще се радвате на повече популярност и свобода. Чудесно време да тръгнете на път без конкретни планове или да организирате неочаквано празненство.

Очаквайте неочакваното, дори когато правите ежедневни неща като пазаруването, например. Сега е добър момент да попълните запаса си от козметични и модни продукти, за да обновите имиджа си.

 

Ще усетите неповторимата красота. Има и възможност за получаване на финансов бонус или неочаквана печалба.

Креативността вече е стимулирана и можете да експериментирате с нови неща!

Дерзайте, вятърът е попътен!

353

Similar Posts