Стайлинг Стил

7 неща в гардероба, които ще помогнат на всяка дама да изглежда по-млада

Как да изглеждаме по-млади - модна визия

Нищо чудно, че казват, че хората се посрещат по дрехите. С помощта на правилно подбрана визия можете да „стопите“ няколко години и да изглеждате много по-млади и по-привлекателни.

Дрехи, които подмладяват

Тесни дънки

Дънките ще ви помогнат да „нулирате“ няколко допълнителни години. Много анкети за това колко години мъже или други дами биха дали на момиче от снимка показват, че дънките наистина правят дамите по-млади.

Дрехи, които подмладяват - дънкиДрехи, които подмладяват – дънки

Всичко е много просто – дънките често се свързват с младежкия стил. Ако говорим за цвят, тогава синьото е по-„подмладяващо“, въпреки че черните дънки също добре прикриват възрастта и правят фигурата да изглежда по-слаба.

 

Дискретни декоративни елементи

Няма значение какво е на мода сега – аскетизъм или изобилие от аксесоари. Всяка дама се подмладява с дискретни малки бижута, които обаче не трябва да са много.

Неща, които подмладяват - бижута

Красивите бижута „отнемат“ възраст

Големите тежки бижута или изобилието от масивни златни бижута са табу. А правилно подбраното бижу ще подчертае и чувството за стил на жената.

 

Същото важи и за аксесоарите. Вместо огромни ярки чанти с пайети или други евтини неща, предназначени да привлекат вниманието, купувайте стилни чанти с изчистена визия.

 

Тениски, потничета

Сега е много модерно да се носят тениски и потничета. Най-важното правило е без твърде ярки принтове. Изглежда забавно и готино, но всички тези рисунки и надписи не подмладяват жената по начина, по който може да го направи една изчистена, едноцветна тениска.

Дрехи, които подмладяват - Тениски и потничета

Цветните тениски подхождат на всяка дама

Минимализмът сега е на мода, така че максималната простота ще ви помогне да изпълните всички основни правила. Цветните тениски също ще стоят добре на всяка дама, но внимавайте с рисунки и щампи.

 

Овърсайз пуловери

Дрехи, които подмладяват - Овърсайз пуловери

Това е добър начин да изглеждате много стилно и модерно. Освен това големите пуловери изглеждат страхотно. Всяка дама над четиридесет ще може да се сбогува с допълнителни 5-10 години, ако облече такъв пуловер.

Желателно е да е черен, но това е по-скоро съвет за тези, които искат да скрият излишните килограми.

Обувки на ток

Трябва да ги изберете с най-голямо внимание. Първото правило е да не залагате на обувки с твърде груб ток.

Обувки на ток-подмладяваща визияОбувки на ток за подмладяваща визия

Второто правило е умерено заострена предна част. И „умерено“ тук е ключовата дума, тъй като по-рано обувките с много дълги заострени върхове бяха на мода. Ако ги обуете сега, ще ви добавят поне 15 години отгоре.

 

Пола с умерена дължина

Правилно подбраната пола винаги помага на една дама да изглежда по- млада. Миниполите стоят добре на млади момичета, но ако ги облече дама около четиридесет, може да изглежда вулгарно. Всичко зависи от кройката и общия стил, разбира се. Права или тясна пола малко над коляното винаги е много стилно и подмладяващо решение. Обратното е с твърде дългата пола – тя състарява дори младите момичета.

Пола с умерена дължина за подмладяваща визияПоли с умерена дължина за подмладяваща визия

И така, каква е идеалната дължина и действа като еликсир за подмладяване? Отговорът е даден отдавна от западни експерти. Говорим за дължина около коляното. В този случай полата може да бъде както плътно прилепнала, така и свободна. Тук изборът трябва да бъде направен в зависимост от вашето телосложение.

 

Сако

Сакото с подплънки, вталено и спретнато, е верен приятел в стремежа ви да изглеждате по-млади. То може да бъде дълго или късо и не е задължително да е широко.

Дрехи, които подмладяват -сако Дрехи, които подмладяват-сако

Сакото се съчетава добре с повечето дрехи. Особено добре ще изглежда с базови тениски. Цветът на сакото не е особено важен, но е по-добре да избягвате ярки киселинни тонове, заложете на по-тъмни или пастелни цветове.

Дрехи, които подмладяват

Както знаете, мъжете не са особено запознати с модата, но това изобщо не означава, че не обръщат внимание на образа на жената. С горните съвети ще ги зашеметите със сигурност!

504

Similar Posts