Любов и връзки

7 отличителни качества на истинската жена

качества-на-истинската-жена (1)

Какво прави истинските жени различни от обикновените жени?

Истинската жена е независима

Тя не се нуждае от бавачка, родители или друга помощ. Истинската жена е независима и самодостатъчна. Няма нужда от напътствие или попечителство за всяко нещо. Тя не се оплаква и не плаче, че светът е враждебен към нея свят. Истинската жена е в състояние да се грижи за себе си без чужда помощ. Тя е забавна и винаги знае какво да прави.

Притежава истински женски апартамент

Истинският женски апартамент не прилича на общежитие, зоологическа градина или детска стая. Донякъде напомня на хотел с домашно пристрастие. Не е обзаведен екстравагантно или странно.

В апартамента й има ред, а тя е подредена и поддържа чистота. Ако жената я мързи да подреди нещата в дома си, то в живота тя също ще се проявява като мързелив човек. Това ще се отрази на взаимоотношенията, работата и други сфери от живота й.

Истинската жена е открита

Дамите, които обичат да се представят като мистериозни и непредсказуеми, са уморителни. Когато има въпроси, искания или изпитва трудности, истинската жена не се страхува да ги постави открито картите на масата.

Истинската жена спокойно и задълбочено изразява своето мнение. Тя го прави с уважение и е готова да чуе и друго мнение по този въпрос. Истинската жена не мълчи и винаги е отворена за общуване. Да дава неясни намеци и да се опитва да манипулира не е в нейната природа.

Истинската жена се грижи за себе си

Истинската жена не си позволява да се опусне дори след като си намери мъж. Не става въпрос дори за интимността, а за самоуважението. Истинската жена се грижи за духа и тялото си. Тя е добре поддържана, атлетична и здрава. Истинската жена е балансиран механизъм отвътре и отвън.

Истинската жена има ясни приоритети

Истинската жена не върви по течението. Липсата на инициатива, апатията и скуката не са по нейната част. Такава жена няма цел да си намери съпруг и да се успокои. Истинската жена винаги има много планове, идеи и мечти.

Истинската жена оценява партньора и себе си

Истинската жена ще ви цени, уважава и ще се грижи за вас. Тя подкрепя вас и вашите мечти. Знае как да се извини, когато греши и е готова да търси компромис. Тя е съпричастна, мила и любяща. Истинската жена цени и уважава не само партньора, но и себе си. Тя не си позволява да е обидена.

Истинската жена обича

Истинската жена обича без нужда скъпи подаръци. Нейната любов не трябва да се купува.

Изберете истинска жена за себе си. Истинските жени са по-весели, надеждни, интересни, мили, съпричастни, отзивчиви и женствени. Страхотни са и в леглото!

11441

Similar Posts