Мода Стайлинг Стил

7 подробности, които говорят по-красноречиво за статуса на една жена от банковите сметки

Детайли от визията които говорят много за статуса на една жена

Статусът на една жена се определя не само от сумата пари на кредитна карта, но и от нейния външен вид. Прическата, маникюрът, гримът и разбира се – дрехите, играят основна роля във възприятието. Ако искате да изглеждате добре поддържани и уверени, тогава обърнете внимание на следните детайли от визията.  

Стилна визия

Чанта

Нищо чудно, че казват, че можете да спестите от дрехи, но в никакъв случай не трябва да пестите пари за обувки и чанта. Аксесоарът трябва да бъде изработен от висококачествен материал, да има минимум детайли, да изглежда елегантно и стилно. Не забравяйте, че добрата чанта ще издържи с години и ще върви с повечето визии, които създавате.

Състоянието на чантата трябва да се следи внимателно. Ако ръбовете на аксесоара са изтъркани, появили са се драскотини и гънки, металните декорации са ръждясали, време е тя да се пенсионира. Жена, която иска да изглежда скъпо, никога няма да си позволи да ходи с опърпани неща.

Стилна визия

Бижута

Пръстените, обеците, гривните, висулките могат да кажат много за собственика си. Само на пръв поглед изглежда, че не им се обръща особено внимание, но не забравяйте, че всяко изображение се състои от малки неща, така че бижутата са важна част от него. За да не изглеждате безвкусно, отдайте предпочитание на аксесоари, изработени от висококачествени бижутерски сплави или благородни метали. Те няма да ръждясват след няколко месеца, а ще запазят първоначалния си вид.

 

Що се отнася до формата, тя е не по-малко важна от материала. Опитайте се да избирате актуални продукти. По-добре инвестирайте в лаконични аксесоари, които няма да излязат от мода. Важното е да обичате тези бижута и да прецените добре за какво облекло са подходящи.

Детайли от визията които говорят много за статуса на една жена

Връхни дрехи

Якета, палта, жилетки, изработени от материали, върху които постоянно се образуват гънки, намотки, имат стърчащи нишки и мръсни маншети очевидно не ви представят в добра светлина. Такива детайли показват, че не се интересувате от външния си вид и следователно си позволявате да купувате нискокачествени дрехи и да се грижите лошо за тях. Ако искате да изглеждате скъпо и достойно, трябва да преразгледате отношението си към връхното облекло.

 

Добре скроените палта от естествени материали, като вълна или кашмир, с леки примеси на синтетика, говорят за това, че обичате и цените себе си. Те не само изглеждат луксозно, добавят женственост и елегантност към образа, но и не се наелектризират, запазват първоначалния си вид, ако се грижите за тях правилно.

Детайли от визията които говорят много за статуса на една жена

Шал

Много дами забравят за този аксесоар, но той прави външния вид по-хармоничен и завършен, свързва всички детайли заедно. Липсата му или неправилният му избор може да съсипе и най-стилната визия.

Когато избирате шал, ръководете се от сезона: през зимата вълна, кашмир, кадифе, велур са  подходящи материали, а през пролетта и лятото можете да дадете предпочитание на шифон, коприна, вискоза.

Сега на мода са обемни, плетени, копринени шалове. Стилистите препоръчват да имате няколко модела в арсенала си за различни тоалети и настроения, така че периодично попълвайте гардероба си. Нека новото нещо е спретнато и висококачествено – масовият пазар предлага и достойни модели, които могат да направят изображението скъпо.

Стилна визия

 

Обувки

Обувките трябва да са с високо качество, а евтините модели, които са годни максимум един сезон, трябва да бъдат забравени. Купуването на нови обувки или маратонки на всеки три месеца е най-малкото неикономично, а и вреди на имиджа ви.

Моделите, изработени от качествени материали, имат много предимства. Първо, краката ви не се потят в тях, така че ще си спестите попадането в неудобна ситуация. Второ, такива обувки са издръжливи, не се повреждат от влага и температурни промени и са достоен завършек на всяко облекло – официално, бизнес или ежедневно.

Стилна визия

Чорапогащи

Този елемент от гардероба предизвиква сериозни спорове и противоречия. Дамите, които работят в офис, казват, че дрескодът не им позволява да се появяват без чорапогащник на работа, а стилистите буквално крещят, че чорапогащниците са остарели и трябва да бъдат забравени. Както виждате, мненията са разделени, затова ви съветваме да изберете този елемент от гардероба в зависимост от ситуацията.

 

Така например, плътността на чорапогащите зависи пряко от плътността на тъканта на вашата рокля или пола. Например, тънък чорапогащник 15 DEN не може да се използва с вълнени дрехи и обратното. Цветните чорапогащи трябва да се избягват – те са трудни за комбиниране с дрехи и определено не придават статус на собственичката си. Що се отнася до снежнобелите модели, те изглеждат хармонично само в тематични визи, но не всеки се осмелява да се облича изцяло в бяло.

Опитайте се внимателно да разгледате качеството на чорапогащите, преди да ги купите. Моделите с матова повърхност изглеждат идеално – те прилягат добре на краката и визуално ги изтъняват.

Детайли от визията които говорят много за статуса на една жена

 

Часовник

Това е един детайл от визията, на която хората определено обръщат внимание. Изберете достоен аксесоар, изработен от качествени материали.

Уверете се, че часовникът няма драскотини, ръжда и надрасквания. Не забравяйте, че по дрехите посрещат и се опитайте да изпипате визията си до най-дребния детайл.

1352

Similar Posts