Любов и връзки

7 признака, че мъжът няма сериозни намерения и тази връзка ще ви донесе само страдания

Признаци че мъжът няма сериозни намерения

Чувствали ли сте се някога като пълна глупачка след среща, чудейки се какво се е случило? Например, че сте пропуснали всички важни сигнали или най-вероятно дори не сте знаели на какво трябва веднага да обърнете внимание.

Това трябва да спре.

Ето защо сега психолозите ще ни кажат как да разпознаем, че някой просто си играе с нас.

Ако му позволите, той ще ви направи на глупачка.

Обикновено проблемът възниква, когато една жена вярва, че може да накара мъжа да иска сериозна връзка. Но това е чиста фантазия, твърдят психолозите. Ако един мъж каже, че сега не се интересува от връзки или че няма време за истински срещи, целият товар на такава „любов“ ще падне върху плещите ви. Готови ли сте да понесете подобно бреме?

Вие задавате стандартите за това, което заслужавате и как партньорът ви трябва да се отнася с вас. Поставянето на граници означава, че знаете какво сте или не сте готови да търпите в една връзка.

Свестният мъж, който иска любов, ще ви преследва, като прави всичко възможно да сте заедно. Той с удоволствие ще прекара време с вас, ще се отнася с вас като с кралица и ще се опита да ви впечатли всячески.

Ако от самото начало той не направи нищо такова и връзката ви е станала просто виртуална, трябва да се замислите. В противен случай има много голяма вероятност да ви очакват сериозни проблеми в бъдеще.

7 признака, че мъжът няма сериозни намерения спрямо вас и тази връзка ще ви донесе само страдания

 

Той не крие, че няма нужда от връзка, но продължава да се среща с вас

Отначало той открито заявява, че не иска обвързване, а след това ви увлича с интересен разговор. Харесвате го и решавате да видите докъде ще стигне.

Не си заслужава. Ако мъжът ви каже, че не иска връзка, доверете му се и си тръгнете.

 

Флирт без срещи

Срещнали сте го на работа, във фитнеса или другаде. Той обича да флиртува и прави всичко, за да привлече вниманието ви. Смешно е, но никъде не ходите заедно. Той винаги се радва да ви види, но интересът му не надхвърля случайните срещи. Това трябва да ви намекне за лекомислието на намеренията му.

Ако мъж харесва жена, той ще иска да я вижда възможно най-често. Ако не направи първата крачка, значи нещо го задържа, така че си тръгвайте.

 

Казва, че никога не е обичал

Труден случай. Някои жени са привлечени от мъже, които изглеждат уязвими и признават, че никога не са се влюбвали. Такъв човек се превръща във вашия „любовен проект“, защото сте убедени, че той просто все още не е срещнал правилната жена (тоест вас).

Когато всичко свърши, тези мисли ще ви накарат да се почувствате като глупачка. Ако никога не е обичал никого и вече е над 40, значи не иска връзка. Не попадайте в този капан.

 

Кореспонденция, но само толкова

Много мъже обичат да изпращат съобщения. Но мъж, който ви пише „здравей, красавице“, макар и да не намира време да се срещне, вероятно изпраща това съобщение до няколко жени наведнъж. Само си представете как се повишава самочувствието му, когато пише на няколко приятелки едновременно.

Не си губете времето. Няма значение колко забавно се забавлявате да си кореспондирате с него или колко се интересува. Ако намеренията му са сериозни, той би отделил време да ви види.

 

Току-що се е развел и не е готов за сериозна връзка, но иска да види „докъде може да стигне това“

Тук всичко не е съвсем просто, защото той веднага ви казва, че не иска сериозна връзка. В същото време не изключва възможността за връзка, в зависимост от това как „ще се развият нещата“.

Мислите си, че всичко ще се получи, защото си пасвате страхотно един с друг. Затова решавате да рискувате.

И това е голяма грешка! Ако един мъж ви каже, че не иска сериозна връзка, значи е така. Допийте чашата си и си тръгнете.

 

Поръчва храна за вкъщи, но никога не ви кани на ресторант

Вашите срещи включват поръчване на храна в къщата ви и гледане на филм на дивана. Звучи уютно, нали? Но мъжете го наричат ​​връзка без задължения.

Той идва при вас, но никога не ви кани на вечеря в ресторант. Защо? Вероятно не иска да рискува да бъде видян в компанията на друга жена, защото вече има връзка с някого или дори женен.

Не се надявайте на сериозна връзка преди да се покажете на публични места няколко пъти заедно. Това ще ви помогне да разберете сериозността на намеренията му.

 

Винаги вие сте инициатор на срещите

Когато се обадите и го помолите да направи нещо, той се съгласява да се срещне с вас. Но инициативата никога не идва от него.

Мързел ли е това? Може би, но най-вероятно причината е, че на него просто му харесва се забавлява с вас, но дотам. А и вие винаги сте готови да организирате всичко сами, така че защо да не прекара малко време с вас, докато в живота му се появи по-подходяща жена?

Не трябва да попълвате празнините на други хора в живота, ако не искате да се чувствате употребени. Ако той не кани никъде, тогава каквато и да е причината, оставете този мъж възможно най-скоро.

22035

Similar Posts