Езотерика

7 знака, че духовните ви водачи искат да се свържат с вас

знаци че духовните водачи искат да се свържат с вас

Най -висшите духовни водачи са ангелите пазители, както и други безплътни същества, които лесно могат да преодолеят пространството и времето, за да ви дадат някакъв важен знак в точното време.

Духовните водачи се опитват да се свържат с всеки от нас в различни периоди от живота ни, но понякога не ги чуваме. Има много причини за това. Ако правите всичко правилно, можете много по-често да усещате намесата на висш ум в живота си.

Всичко се случва в точното време, на точното място

Уволнили са ви от работа, но на следващия ден стар приятел се е свързал с вас и ви е предложил нова работа, която е по-добра от старата. Или сте скъсали с човек, той ви е предал, но след кратко време сте срещнали човекът, подходящ точно за вас – приятен, мил и внимателен. Ако Вселената прави така, че всички събития да са синхронизирани и да се допълват, това директно показва, че вашите духовни водачи бдят над вас.

Често срещате ангелски числа

Ако виждате много ангелски числа, например винаги уцелвате кога часовникът показва 11:11, това може да означава, че вашият ангел пазител се опитва да ви каже нещо. Може да бъде трудно да разберете какво точно, но ако се доверите на интуицията си, ще успеете.

Усещането, че не си сам

Усещате присъствието на някакво безплътно същество до вас. Всеки човек е в състояние да улови фините енергийни вибрации на такива същества, просто много от нас са твърде фиксирани върху материалния свят, затова не забелязват.

Избягване на опасност

Например, по чудо избягвате инцидент, падате от височина, но не счупвате нищо. Чудесата не се случват случайно. Духовните водачи и ангелът пазител ви помагат. Не забравяйте да им благодарите за това.

Странни сънища

По време на сънищата душата ни е на границата на астралния и материалния свят. За духовните същества е много по-лесно да се свържат с нас в този момент. Ето защо се опитайте да запишете всичките си сънища с най -малките подробности. Възможно е някои от тях да са пророчески.

Интуицията ви е станала много силна

Можете да предскажете бъдещето, да определите характера на хората, без да общувате с тях. Ако вземате решения въз основа на шестото си чувство и последствията не ви разочароват, тогава връзката ви със света на духовете е много по-силна, отколкото си мислите. Интуицията е не само вроден дар, но и подарък от висши сили.

Проблемите не свършват

Ако сте попаднали в черна серия, това може да е резултат от опитите на ангела пазител да ви насочи по правилния път. Ако се отчайвате да успеете в нещо, но всеки път има различни пречки по пътя, това предполага, че трябва да промените професията си. Например, опитвате се да се стартирате нов бизнес, но постоянно се случва нещо неочаквано – плановете се провалят по някаква странна причина.

Как да извикате ангела пазител?

Практиката за призванието на висшите сили се извършва в спокойна атмосфера, в стая без светлина, когато сте абсолютно сами. Предварително е добре да се опуши с тамян. Неговият аромат привлича ангелите и ви позволява да се настроите на подходящата вълна.

Заемете удобна поза – седнали, легнали или лотос. Не забравяйте да запалите свещ. Затворете очи и вдишайте дълбоко, след това издишайте бавно. Повторете бавни и дълбоки вдишвания 10-15 пъти, за да се успокоите и да се настроите за зова на висшите сили.

Със затворени очи си представете, че до вас се е появил ангел -пазител и мислено кажете: „Каня при себе си висши сили. Мога да ги приема . “

Можете да си представите, че ангелът е на планина, която бавно се изкачвате или висите над поле, или сте в гората. Когато решите, че наставникът е готов за комуникация, можете да започнете да общувате. Не става с думи, а с обмен на енергия. В този момент мислете за това, което ви тревожи, за въпросът, на който търсите отговор и помощ. Решението трябва да дойде само. Просто изведнъж ще го осъзнаете и ще се чудите как по-рано не сте се сетили за него.

Превод и редакция: Лора Костова

61187

Similar Posts