Любов и връзки

7 знака, че мъжът не се нуждае от вас

Знаци че мъжът не се нуждае от вас

Ако една жена остане в такава връзка, тя започва да губи себе си …

Промените в поведението на партньора може да са свързани с проблеми в работата или грижи за роднини, а ако чувствата в двойката са взаимни, временните трудности не трябва да водят до прекъсване на връзката. Понякога обаче мъжът може да загуби интерес към спътника си и по някаква причина не смее да сложи край на връзката.

Ако една жена продължава да е в такава връзка, тогава тя започва да губи себе си. Ето 7 знака, които могат да показват, че партньорът ви няма нужда от вас.

 

Липса на инициатива

Мъжът не инициира срещи, не се обажда обратно, не дава планове за съвместна почивка. Жената урежда срещите, предлага сценарии за прекарване на уикенда, а партньорът се съгласява, ако му е удобно и не противоречи на плановете му.

 

Безразличие към хобитата на партньора

Мъжът не само не пита за хобитата на партньорката си, но дори не й дава възможност да разкаже за тях. Ако една жена се опита да каже нещо, тогава партньорът може внезапно да прекъсне разговора или заяви, че не се интересува. В същото време той може да изрази недоволство, ако жената не иска да говори с него по любимите му теми.

 

Грубо поведение

Спътникът не се колебае да използва нецензурни думи или унизителни сравнения, когато възникне конфликт.

 

Флирт с други жени

Мъжът може в присъствието на своята дама да прегърне друга жена или да й направи нескромно предложение. Той не обръща внимание на недоволните погледи и възмущението на партньорката си, а напротив, дори открито говори за флирта си с колежки или други жени.

Отказ от помощ и подкрепа

Мъжът не помага с тежките чанти, а безразлично наблюдава как жената се опитва да премести масивен предмет. Той реагира спокойно, когато спътницата му е обидена и му е все тая, когато тя е разстроена.

 

Критика пред външни лица

Мъжът може да говори критично в присъствието на приятели или познати относно методите на пране, почистване или готвене на жената. Той може да бъде саркастичен или да преувеличава нейните грешки и недостатъци и дори да изразява съмнения относно образованието й.

 

Безпочвени набези

Мъжът често може да каже фрази като: „Заради теб не се получи“, „Продължаваш да ме притесняваш“. Така партньорът се опитва да покаже, че причината за проблемите му е именно жената до него. Той не се извинява, когато стане очевидно, че подобни обвинения са неоснователни.

Ако забележите тези признаци в поведението на партньора си, това може да означава, че той не се нуждае от вас.

Ако продължавате да настоявате за поддържане на връзката, ще започнете да губите себе си.

8735

Similar Posts