Любов и връзки

7 знака, че МЪЖЪТ ВИ МАМИ и НЯМА намерение ДА СПРЕ

Знаци че мъжът ви мами

Действията говорят повече от думите. Това е особено важно в отношенията.

Мислите, че сте намерили своя човек, но действията му говорят друго. Той е очарователен и внимателен, но има това неприятно усещане, че просто не е готов за обвързване.

Вашата интуиция най-вероятно е права. Време е да се въоръжите със знания, за да разпознавате предупредителните знаци рано.

 

 

7 очевидни признака, че мъжът ви мами и няма намерение да поема ангажименти  – някои от тях може много да ви изненадат

 

Думите му не съвпадат с действията му

Това е универсална истина: действията говорят по-силно от думите. И е особено важно в отношенията.

 

Той може да каже, че ви харесва, но дали действията му подкрепят това твърдение? Прекарва ли време с вас, запознава ли ви с приятелите си или прави планове за бъдещето? Ако отговорът е не, най-вероятно той ви мами. Мъж, който наистина го е грижа, подкрепя думите си с действия и не оставя съмнение за това как се чувства.

 

Той е твърде чаровен

Чарът не е нещо лошо, но ако един мъж ви обсипва с комплименти и прави екстравагантни жестове от самото начало, това може да е знак, че той се опитва да ви държи пристрастени, без да поема ангажименти.

 

Истинската връзка се формира с времето чрез споделен опит и взаимно доверие. Ако той се опитва да се втурне във връзка без солидна основа, това е нещо, за което трябва да помислите.

 

Той избягва да говори за бъдещето

Ако излизате от известно време и той все още се стеснява да обсъжда бъдещето, това е ясен знак, че не планира такова с вас. Става въпрос за малките неща: вашите планове за почивка или какво ще правите през уикенда. Ако той избягва подобни разговори, трябва да обърнете внимание на това.

 

Той крие връзката ви

Ако един мъж е сериозен, той ще се гордее да ви запознае с приятелите и семейството си. Но ако той пази връзката ви в тайна, това е знак, че не търси дългосрочно обвързване.

 

Когато някой ви покаже кой е, повярвайте му от първия път. Ако той не иска да ви включи в живота си, не мислете, че можете да го промените.

 

Той продължава да използва приложения за запознанства

Ако се срещате известно време и той все още е активен в приложенията за запознанства, това е знак, че не е готов за сериозна връзка. Истински влюбеният мъж няма да търси резервни варианти.

 

Той не се интересува особено от живота ви

Ако избягва да излиза с вашите приятели и не го интересува семейството ви, това е знак, че не възнамерява да остане с вас дълго време. Мъж, който ви цени, ще положи усилия да общува с близките ви, защото е наясно колко много означават те за вас.

 

Ту е любвеобилен, ту студен

Ако в един момент ви прегръща, а в следващия се отдръпне, това е тревожен сигнал. Истинската любов трябва да е стабилна и да ви носи мир. Ако постоянно сте на ръба и се чудите за чувствата му, той вероятно не планира дългосрочна връзка.

 

 

Разпознаването на тези знаци не означава да демонизирате мъжете. Просто ви позволява да вземате мъдри решения във вашите взаимоотношения, за да си спестите ненужна болка и инвестирате времето и енергията си там, където наистина ще се отплати.

В пътуването на любовта и себеоткриването най-важната връзка е тази със себе си. Самооценката и уважението задават тона за това как другите ще се отнасят с вас. Вие заслужавате любов, която е последователна, уважителна и отдадена.

 

Буда казва: „Ти самият, както всеки друг човек в цялата Вселена, заслужаваш своята любов и привързаност.“

Никога не забравяйте това.

306

Similar Posts