Езотерика

7 знака, че сте надарени свише и умеете да четете енергията на другите

7 знака че сте надарени свише

Сред нас има много надарени хора. Нищо чудно и вие да сте от тях. Как да го разберете ли? Достатъчно е да обърнете внимание на няколко скрити знака, които ясно показват дали имате способност да „разчетете“ нечия чужда енергия.

Какво представлява човешката енергия?

Човешката енергия  е нещо невидимо, но същевременно е много мощна. На повечето хора не им е дадено да усещат чуждата аура, но има и такива сред нас, които могат да го направят. Дори не чак дотам надарените хора понякога усещат чуждите импулси на чувства и емоции.

Усещане за положителни и отрицателни вибрации

Някои хора са много чувствителни към другите, така че могат предварително да разберат кой човек е добър и кой лош. Понякога срещат човек и веднага усещат, че не харесват нещо в него. И после наистина се оказва, че той е замислил нещо лошо.

Ако това се случва през цялото време, това показва, че чувствата на този човек са много по-развити от тези на другите. Той има дарбата да „вижда“ неща, които повечето хора не могат да видят.

Усещане за дискомфорт в големи тълпи

Експертите отбелязват, че ако човек може да „чете“ енергията на другите, това в повечето случаи се случва автоматично. Когато такъв човек е сред голяма тълпа от хора, той се чувства неудобно. Работата е там, че той трябва да търпи негативните вибрации на околните.

Ето защо надарените хора често тънат в самота или са заобиколени единствено от най-близките си. За тяхното „трето око“ това е като няколко различни песни, които се изпълняват едновременно. Това е доста изтощително.

Супер мощна интуиция

Тези, които имат дарбата и могат да „четат“ други хора, имат много мощна интуиция. Надарените хора винаги усещат, когато предстои да се случи нещо лошо или, обратно, нещо много хубаво. Това е знак за висока чувствителност.

Експертите препоръчват да не изразявате мислите си за този или онзи човек, защото много често хората се заблуждават, че този негатив идва точно от този, който го е предсказал. Затова има опасност да ви нарочат като хора с „лоши очи“.

Способността да усещаш чуждата лъжа

Когато, например, някой изневерява, човек с фина енергийна чувствителност веднага разбира това. Факт е, че аурата на лъжеца непрекъснато се променя, особено в онези моменти, когато изрича лъжите си. Това се случва автоматично и напълно несъзнателно от негова страна, защото всеки лъжец е във вътрешен дискомфорт.

Непоносимост към негативизъм и насилие

Такива хора не обичат да гледат, когато някой страда. Те се чувстват неудобно, когато чуят или видят как някой псува, бие се или унижава другите. Надарените с по-висока чувствителност хора жадуват за справедливост.

Дори всичко да се разиграва само като сцена от филм, те пак се чувстват зле от това. Поради тази причина не харесват филми на ужасите и такива с насилие. Мнозина от тях дори не гледат новинарските предавания.

Свръхчувствителност на всички сетива

Ако надареният тъгува, тъгата му е много силна и разрушителна, което води до депресия и апатия. Ако се радва, прави го също много емоционално. Другите мислят такива хора за прекалено чувствителни и често ги упрекват, че приемат всичко присърце.

Но, вие, надарени хора, не приемайте това като проклятие. Напротив, това е страхотен подарък от Вселената, който отваря пред вас много врати и ви осигурява безспорно предимство пред останалите.

Приемане на чуждите чувства като свои

Ако любим човек го боли, това се усеща много ясно от надарените свише хора, сякаш се случва на самите тях.

Всеки, който чете енергията на някой друг, явно чувства душевна болка, тъга, гняв, страх, дори от разстояние.

Ако това се случи с вас, тогава най-вероятно сте надарен човек. Няма нужда да обвинявате другите за техните чувства, дори ако изкушението е голямо. Трябва да ги изпитате заедно с човека или да изчакате търпеливо времето, което ще му е необходимо да се справи с тях.

Е, ако не се разпознавате в горните признаци, тоест, не сте надарени с дарба да „четете“ хората, не се отчайвайте. Винаги можете да работите върху усилване на интуицията си. А с мощно шесто чувство ще можете да анализирате и предсказвате не само човешкото поведение, но дори и бъдещи събития.

3685

Similar Posts