Любов и връзки

7 знака, че той е измъчван от чувство за вина

той е измъчван от чувство за вина

Вашият любим някога правил ли е нещо хубаво за вас, но в същото време нещо отвътре да не ви е давало мира и да сте усещали в поведението му доза неискреност? Нещо фалшиво, нещо, което сякаш ви спира да се зарадвате от сърце неговия жест?

Може би отговорът е, че той е измъчван от чувство за вина. За нещо, което е направил, но вие не знаете – най-често става дума за изневяра.

И с подобни жестове се опитва да успокои гузната си съвест. Ако се чудите как да разпознаете фалша, ето признаците, според психолозите:

Прави неочаквани подаръци

Не прилича на себе си – изведнъж започва да ви носи цветя просто така или подаръци, да организира изненади.

Моли ви да не го наранявате

Той ви е предал и осъзнавайки грешката си, се опасява, че може да ви загуби или си представя какво би станало, ако вие направите същото с него.

Подозира ви в измяна

Ако не му дадете причина и той самият никога досега не е ревнувал, а изведнъж е станал ревнивец номер 1, това също е „проекция на ситуацията“. Той сякаш не иска само той да е виновен.

Много се старае в леглото

Опитва се да поправи грешката си така, че вие никога да не му изневерите и да го напуснете.

Обръща всичко на шега

Това може да е знак, че е много нервен за това, което е направил, и че се страхува от сериозни разговори и подозренията ви, затова превръща всичко на шега.

Започва да ви звъни преди лягане

Най-вероятно преди сън той се измъчва от лоши мисли, затова иска да се разсее и да се увери, че с вас всичко е наред.

Опитва се да бъде най-добрата своя версия

Той се опитва да направи всичко за вас. Иска да бъде по -добър, защото осъзнава, че се държи лошо, а вие не заслужавате това.

2423

Similar Posts