Езотерика

7 знака, че Вселената има специална мисия за вас

Вселената има специална мисия за вас

Тъй като Вселената ни служи като водач, ние, волю-неволю следваме нейното ръководство.

Ето 7 знака, че не сте сами, че Вселената има план за вас и просто трябва да го разгадаете и да заживеете в хармония с него.

 

Мислите по-малко с главата си и повече със сърцето си

Всичко по-малко от любов дразни душата ви. Не разбирате напълно защо хората спорят за малките неща в живота или защо се критикуват един друг, вместо да се ценят, обичат и общуват щастливо.

 

Предпочитате да сте сами, отколкото да водите празен разговор

Не че нямате мнение; вие просто оценявате енергията си, вместо да понижавате вибрациите си до ниво, където могат да възникнат спорове и гняв. Празните приказки ви объркват и огорчават. Наясно сте, че губите ценно време – време, в което можете да бъдете щастливи и безгрижни.

 

Искате да дарявате любов

Вашата мисия е проста, но ефективна. Искате повече хора да се съсредоточат върху любовта, разбирането и признателността, а не върху това „да бъдат прави“, да спорят за дребни проблеми и да се обвиняват или засрамват един другиго. Сърцето ви боли, когато хората избират омразата пред любовта.

 

Държите повече на това да помагате на хората, отколкото на материалните неща

Тъй като душата ви е изпълнена с любов и радост, единственото нещо, което обичате да правите в този живот, е да давате повече любов на тези, които може да се нуждаят от нея. Вие храните душата си до излишък всеки ден и полагате всички усилия, за да дадете този излишък от любяща енергия.

 

Обръщате внимание на вътрешния си свят повече от другите

Грижиш се толкова много за това как се чувстваш и какво животът се опитва да те научи, че си по-уловен във всеки момент от емоциите си, отколкото от всичко друго. Вие приветствате дните с ниска вибрация като част от вашето пътуване за пробуждане и позволявате на тези чувства да ви научат на уроците, които трябва да минете.

 

Прощавате и пускате, знаейки, че вашата свобода зависи от това

Въпреки че понякога е трудно, вие непрекъснато работите, за да се освободите от всички минали преживявания, които може да са ви причинили болка. В резултат на това вие освобождавате душата си и прегръщате живота повече от другите. Разбирате, че пробуждането изисква да преминете през мъките на растежа и приветствате това преживяване.

 

Вие се превръщате в блестяща светлина за онези, които търсят разбиране за себе си

Вашата свободолюбива природа ви позволява да изразявате мнението си свободно, привличайки вниманието на онези, които страстно търсят разбиране в този свят. Тъй като сте преодолели дълбоките си рани и осъзнавате ясно борбите си и можете да покажете пътя на онези, които започват да се събуждат от стресиращия си, роботизиран начин на живот.

690

Similar Posts