Астрология

8.09.2023: 4 зодии трябва да ОБУЗДАЯТ ЧУВСТВАТА си на 8 септември 2023, петък – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?

4 зодии трябва да обуздаят чувствата си на 8 септември 2023

Рак

Намаляването на активността и настроението може да бъде придружено от обостряне на чувствата, емоционалността и чувствителността. Любов, чувственост, повишена творческа енергия – това ви очаква на 8 септември 2023. Влияние върху личния и семейния живот. Този аспект намалява нивото на активно, петък, скъпи Раци. Ще имате огромно желание за притежаване на материални ценности. Звездите апелират за по-земно отношение към нещата около вас, защото днес сте обречени на голям късмет.

 

Дева

Бързо обновяване, емоционален период. Пазете се от прекомерно изразяване на чувства. Повърхностни преценки, разкрасяване на реалността или обратното – това, което не е от голямо значение, изглежда опасно и мрачно. Прекомерна амбиция, объркване, желание да контролирате всичко – това само ще ви навреди днес. Овладейте се и не набивайте прът в колелото на късмета си!

 

Стрелец

Днес като нищо може да се обидите и от най-безобидната шега. Проблемите в любовта или на работното място бързо ще бъдат разрешени, така че не проявявайте излишни емоции и останете в готовност за хубавите неща, които ви предстоят днес. Очакват ви чудесни промени в личния живот – преход към ново ниво на взаимоотношения.

 

Козирог

В любовта днес може да има известна студенина, но като цяло енергията на деня провокира към активност, така че всичко е във ваши ръце. Възможно е да има противоречие в собствените ви желания, трябва да изгладите това. Ако не го направите може да обърка плановете ви. Оставете емоциите настрана и трезво помислете от какво наистина се нуждаете. Късметът няма да ви изневери.

1403

Similar Posts