Любов и връзки

8 секунди: Толкова му трябва на мъжа да хлътне по теб – как да ги използваш

Колко му трябва на мъжа да хлътне по теб

Оказва се, че ако един мъж ви гледа поне 8 секунди, това може да е повече от достатъчно, за да се влюби безпаметно. Експертите обясняват как работи това и по какъв начин нежният пол може да го използва за собствените си цели.

Любовта от пръв поглед съществува

Наистина можете да накарате един мъж да се влюби във вас само за няколко секунди. И за това изобщо не е необходимо да имате манекенски външен вид. Тук по-важно е вашето вътрешно състояние.

По този въпрос на проведени множество експерименти са проведени от западни учени. В хода на изследването те стигнали до извода, че мъжът може да се влюби само за 8 секунди. Резултатите показали, че ако представителят на силния пол прекъсне зрителния контакт или дори си тръгне за по-малко от 8 секунди след първата среща, това означава, че той не възприема събеседницата си като сексуален обект.

Друг любопитен факт е, че това работи само при мъже. Жените могат да гледат мъж с часове, без това да им повлияе по любовен начин. За разлика от нежния пол, господата показват интереса си с поглед и внимание.

 

Използвайте рационално безценните 8 секунди

Ако искате да привлечете определен мъж, пробвайте да фиксирате вниманието му върху себе си. В ще ви помогне не само привлекателната външност, но и стилът, маниерите и интелектът.

 

Как да привлечем вниманието на мъж за 8 секунди

Усмивката прави чудеса

Излъчвайки доброта и оптимизъм, една жена значително повишава шансовете си за успех сред силния пол. Изследванията показват, че дама с положително изражение веднага бива „набелязана“ от мъжете като интересен обект, подходящ за връзка.

Провокирайте комуникация

Например, ако забележите мъж, който ви гледа, започнете разговора първи. Това ще се хареса на представителя на силния пол и дори ще му направи огромно положително първо впечатление.

Облечете се красиво, но не и вулгарно

Облечете се красиво, но не прекалено крещящо. Мъжът трябва да гледа в очите ви, а не в тялото ви, така че заложете на стилни, но не и твърде натрапчиви дрехи, за да може той да оцени вашите форми след срещата, а не преди нея. Това е много важен момент, защото по този начин мъжът първо ще ви види като приятен човек и едва след това ще се възхити на външната ви красота. Този ред е страшно важен и трябва да го спазвате стриктно, ако искате да получите очаквания ефект.

12887

Similar Posts