Езотерика

8 уж неприятни усещания и събития, които сигнализират, че щастието и късметът са близо

щастието и късметът са близо

Понякога се оказва така, че уж нещо не е наред с нас, уж нещата, които ни се случват не са приятни, но, всъщност, това е добър сигнал от Вселената. Потвърждение, че сме поели правилния път в живота.

Да, вярно е, животът ни е непредсказуем. Но ако забележите описаните по-долу неприятни усещания, можете да го анализирате и дори да предскажете бъдещето си. Особено, ако живеете според законите на Вселената и спрете да се тревожите за дреболии, защото това е сигурен начин да се отървете от случайните проблеми и проблемчета.

Те не са съществени за развитието ни, но пък всеки знае как могат да отровят живота ни…

А сега, нека видим кои са тези 8 уж неприятни усещания и събития, които, обаче, са ясен сигнал че щастието и късметът са близо. И скоро ще ни споходят.

Внезапни заболявания

Болестта не винаги е наказание от Бога или проклятие. Понякога, когато се разболеете в най -неподходящия момент, това е сигнал от Вселената. Например, много сте уморени от работа и трябва да си починете. Но не го правите. И тогава се появява лека настинка, сякаш като Божие спасение.

Тя няма да ви убие, но ще ви даде възможност да се наспите, да си починете, да сте си у дома. В този случай трябва да знаете със сигурност, че сте на прав път. Не ядосвайте Съдбата.

Понякога болестта е единственото нещо, което може да ни спре и да ни накара да се замислим за живота си.

Необходимостта от усамотение

Ако изведнъж ви се прииска да прекарвате уикендите и вечерите след работа в уединение, без да ходите на кино, в кафенета и да се срещате с приятели, нека бъде така. Когато на човек му е писнало от общуването, това означава, че е получил от хората това, което е трябвало да получи. Време е да поемете нови емоции и да промените живота си към по-добро.

Периодите на активност и уединение почти винаги се редуват. Това е нормално, макар и не особено приятно.

Приятелите ви липсват

Ако изведнъж всички сами престанат да общуват с вас, това е много добре, защото означава, че никога не са ви били истински приятели. Ако сами искате да спрете да общувате с някого, значи сте преминали на друго ниво на емоционално и духовно развитие.

Не се притеснявайте, ако редиците на „приятелите“ ви са забележимо оредели. Това, всъщност, е добре.

Плановете ви се провалят

Ако ви се струва, че плановете ви за бъдещето се провалят, не се обезсърчавайте. Да, това е неприятно, но тук отново си струва да си припомним, че получената празнина скоро ще бъде запълнена.

Старите планове може да не са в синхрон с кармата ви. Получавате възможност да направите нещо по-полезно.

Чувство на несигурност

Случва се човек да не разбира какво да прави по-нататък, как да се развива, какво трябва да се случи с него и с живота му. Това е знак, че сте поели в правилния коловоз. Вашите знания и опит се разширяват и стават по –полезни за вас самите. Движите към нещо по -добро. Съдбата ви пречи да губите време за безполезни неща.

Знайте, че ще дойде моментът, в който тази неприятна несигурност ще бъде заменена от ясни цели и разбиране какво искате от живота и от себе си.

Осъзнаване на предстоящите предизвикателства

Това е логично продължение на предишния проблем. Когато се появят нови цели, често пъти те могат да изглеждат обезсърчаващи. Можете да откриете смисъла на живота и да си поставите цели, но в същото време да разберете, че те са доста трудни за изпълнение.

Това означава, че целта ви наистина си заслужава, защото простите цели не ни развиват и не ни правят по-добри.

Да научите това, което не бихте искали да научавате

Например разбрали сте, че най-добрият ви приятел е измамник, че половинката ви изневерява, че шефът ви използва, плащайки ви мизерни пари. Всичко това е изключително неприятно, но е за добро, защото истината е най-високата награда за добротата. Злите и лицемерни хора живеят в невежество и заобиколени от съмишленици, които също са зли като тях.

Оценявайте това, което Вселената ви разкрива, защото тези знания помагат да се освободите от тези, които ви използват и които не са за вас.

Чувствате се изгубени

Това е добре, когато например сте завършили образователна институция, но не знаете какво да правите по -нататък. Добре е, когато смените работата, но не разбирате как да постъпите. Понякога това чувство се появява след раздяла с човек, с когото сте заедно дълго време. Това усещане показва празнотата във вас.

Ако има празнота, скоро тя ще бъде запълнена с нещо друго, по-важно. Поддържайте самочувствие и по-малко тревоги, нали? Всичко ще бъде наред.

22496

Similar Posts