Любов и връзки

8 знака, че давате повече, отколкото получавате във връзката

знаци-че-давате-повече-във-връзката

В една връзка, вложените емоции и всичко останало трябва да е поравно. Разбира се, понякога някой дава повече и получава по-малко, но като цяло балансът трябва да се поддържа. Ако не, то тогава връзката става едностранна. Ето 8 знака, че давате повече, отколкото получавате.

Той не намира време за вас

Правите ли често съвместни планове, а после той в последният момент да ги отменя? Трудно ли ви е да се срещнете с него, защото той непрекъснато променя плановете си? Мислите ли, че никога не е до вас, когато имате нужда от него, въпреки че от ваша страна е точно обратното?

Не се чувствате достатъчно добре

Прекарвате ли цялото време в опити да му угодите, но абсолютно винаги изглежда, че всичко е пълен провал! Усилията ви са напразни, той не забелязва и вие си мислите, че проблемът е във вас. Ако постоянно разпитвате чувствата му и винаги се затруднявате как да го заинтересувате, това е много лош знак.

След прекарано време заедно се чувствате празни

Как се чувствате след вашите срещи – чувствате ли се освежени или енергично изтощени? Може би ви е неприятно, че той не прави нищо за връзката ви? Чувствате ли се самотни, защото той е емоционално отдалечен? Или постоянно се притеснявате да продължите разговора, защото е някак безразличен? Недоволството след среща означава, че тя не ви зарежда с правилните емоции, а точно обратно.

Извинявате се за всичко, дори за грешките му

Това се случва, ако той е безразличен към вас. След това, по време на раздори, само вие искате да го завършите възможно най-скоро и се извинявате, дори ако нямате вина.

Само вие се грижите за романтиката във връзката

В едностранната връзка инициативите идват само от единия партньор. Независимо дали става въпрос за малки романтични жестове, планиране на пътуване, срещи или прекараното в леглото време – само вие правите всичко. Може би дори си мислите, че ако спрете, той изобщо няма да забележи и няма да направи нищо.

Той се преструва, че се справяте добре във връзката

Ако споделяте с него притесненията си за връзката и той избягва този разговор, то определено иска да игнорира всичко това и да ви накара вие ​​сами да решите всичко. Може би не му пука дали ще сте с него или не.

Казва, че искате твърде много

Желанието да се срещне с приятелите и семейството му след няколко месеца връзка е напълно нормално. Стремежът да прекарвате време заедно не е много. Нуждата да поговорите откровено за това дали имате перспективи заедно също не е твърде много.

Той не се стреми да реши вашите проблеми

Не че е длъжен да решава вашите проблеми. Но ако нещо ви притеснява и му кажете за това, обикновено любящият мъж иска да облекчи жената от безпокойството й. Но ако той не ви слуша или не прави нищо (включително за подобряване на отношенията ви), тогава вие не означавате толкова много за него, колкото той за вас.

2580

Similar Posts