Астрология

9.08.2023: Коя ЗОДИЯ ще има ЛУД КЪСМЕТ на 9 август 2023, сряда?

Коя зодия ще има луд късмет на 9 август 2023

9 август 2023, сряда, е страхотен ден да правим планове, да предприемем важни стъпки, конкретни действия. Тоест, да поемем инициатива! Мързелът в този ден е равносилен на това да пропуснете шанса да реализирате своя потенциал и цел в живота.

ОГЛЕДАЛНА ДАТА 8.08: 8 ДУМИ, които ще ви донесат ПАРИ В ИЗОБИЛИЕ
8.08.2023: Порталът Лъвската порта е специален ден със силна енергия – какво очаква всяка зодия?
8.08.20323: 5 ЗОДИИ ще бъдат СПОСОБНИ НА МНОГО на 8 август 2023, вторник – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?
Огледална дата 8.08: ЛЪВСКАТА ПОРТА се отваря и дарява ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ
8.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 8 август 2023, вторник
08.08.2023: 3 зодии ще трябва да вземат СЪДБОВНО РЕШЕНИЕ в ЛЮБОВТА на 8 август 2023, вторник
8.08.2023: Астрологичен съвет за 8 август 2023, вторник, за всяка зодия

Всички решения днес трябва да бъдат ваши

Не позволявайте на никого да взима решения вместо вас днес, защото ще се лишите от възможността да реализирате целта си. И ще се ангажирате с изпълнението на други, които може би няма да са вашите.

Запитайте се какво е най-важно за вас и ще получите отговора чрез знаците на Вселената и вътрешния си глас. А след това остава само да се запътите уверено към целта.

И пак напомняме – трябва да действате, защото нищо няма да се получи от само себе си. Мотото на деня е „Спрете да мечтаете, време е да действате.“

 

9.08.2023 е чудесен ден за общуване – енергийно светъл и чист

Комуникацията с приятни хора ще бъде особено успешна – можете да почерпите много вдъхновение и нова информация, която да използвате веднага. В работата денят е благоприятен за решаване на всякакви въпроси и проблеми. Вижте кое е по-важно за вас: да довършите стари неща или е време за нови? И започнете да действате. На каквото и да се съсредоточите днес, всичко ще се получи.

 

Проследете проявата на негативни емоции – какво и защо ви боли?

Преодолейте изолацията и затвореността – разширете кръга си от приятели и познати. Енергията на деня ще ви даде достатъчно сила за духовно израстване. Напишете списък с това, което искате да изкорените в себе си: страхове, съмнения, негодувание? Но не си поставяйте твърде много задачи, по-добре е да се съсредоточите върху най-подходящите за вас и да постигнете успех с тях.

Гордостта и арогантността днес са много вредни

Важно е да не проявявате гордост и арогантност, защото всички действия на този ден могат да бъдат съдбоносни. Днес е добре да свършите всички стари неща, така ще освободите сили за нови начала. Съсредоточете се върху това, което правите и ще се получи!

 

Коя зодия ще има луд късмет на 9 август 2023?

 

Дева

Девите, като перфекционистите на Зодиака, често се карат с хората, защото не могат да изтърпят мързеливите и небрежните. Понякога изливат гнева си и върху тези, които са от голямо значение за тях, а след това съжаляват, но не могат да върнат времето назад. Днес обаче звездите ще им дадат такава възможност: обстоятелствата – сякаш сами, без усилия от тяхна страна – ще се развият по благоприятен начин за помирение с важни хора. И не отлагайте, защото забавянето ще задълбочи конфликтите и ще стане непоправимо.

 

Нека е светло в душите на всички зодии тази сряда! Ще става все по-добре, защото … знаем си – най-хубавото тепърва предстои…

18317

Similar Posts