Лайфстайл

Адам Лавин купува имение за 32 милиона долара в Лос Анджелис

Адам Лавин купува имение за 32 милиона долара

Адам Лавин и Бехати Принслу току-що купиха ново имение в Лос Анджелис.

 

Фронтменът на Maroon 5 Адам Лавин и съпругата му, моделът Беати Принслу, приключиха годината г., като направиха корекция от 32 милиона долара в портфолиото си от недвижими имоти.

 

В края на миналата година двойката е платила 31,95 милиона долара, което изглежда като доста добра продажба за имот в луксозния анклав на знаменитостите в Лос Анджелис Pacific Palisades, според източници.

Имотът с шест спални се простира на почти 9000 квадратни метра и е построен през 1940 г., според информация от предишен собственик.

Той е разположен на парцел от три акра, а също така има седем бани и плувен басейн.

Адам Лавин купува имение за 32 милиона долара

39-годишният г -н Лавин и 30-годишната г -жа Принслу са закупили жилището от бившата двойка знаменитости Бен Афлек и Дженифър Гарнър, според осведомени източници.

 

Г -н Афлек и г -жа Гарнър, и двамата на 46 години, са закупили жилището през 2009 г. за малко над 17,5 милиона долара чрез тръст, свързан със съответните им бизнес мениджъри, според имотните регистри.

 

Миналата година г-н Лавин – който е  и треньор в „The Voice“ на NBC и очевиден магнат на недвижими имоти на непълно работно време – е продал две жилища за милиони долари.

167

Similar Posts