Любов и връзки

Ако искате сериозна връзка и уважение от мъжа, трябва да сте истински избор, а не опция

Ако искате сериозна връзка и уважение от мъжа

Съвременният живот и страховете на повечето жени донякъде разглезиха мъжете дотолкова, че те престанаха да крият неспособността си да вземат решения, твърдят психолозите.

Това няма как да не се отрази и на връзките, на взаимоотношенията между партньорите.

И едва ли не всеки втори или трети мъж, гледайки в очите влюбената в него жена, е способен безсрамно да й заяви, че не знае, че трябва да си помисли, че не е готов с осъзнаването дали има нужда от нея или пък не. Защото със сигурност има и други кандидатки. Това, разбира се, причинява много болка. Чувствителни по природа, жените просто не знаят какво да предприемат и дали да продължат да се надяват или просто да зарежат всякаква надежда. Отделно, остава огорчението от недоизказаното съвсем, но все пак намекнато отхвърляне.

 

Какво да правим, ако искаме сериозна връзка и уважение от мъжа

 

Ако наистина искате истинска и силна връзка, в която мъжът е отговорен, обичан, закрилящ, любящ и ценящ, трябва да сте неговият истински избор, а не просто опция, категорични са психолозите.

Защото веднага щом влезете в зоната на неговото съмнение дали наистина има нужда от вас, той просто спира да се бори за вашите чувства, а уважението отива по дяволите.

А една жена няма как да бъде щастлива във връзката без мъжко уважение. Дори да сте най-прелестната, най-женствената, най-голямата кулинарка, ако ще да сте перфектната жена, пак няма да се спечелите нищо. Защото сте допуснали фаталната грешка да бъдете просто опция.

Уважението и способността да се направи истински и напълно осъзнат избор в полза на единствения човек, с когото искаме да прекараме живота си, са безценни и абсолютно необходими.

Именно те са основният показател за истинската любов.

И ако осезаемо усещате, с всяка фибра на душата си, че не сте избор, а просто опция – най-доброто, което можете да предприемете е просто да си тръгнете.

Понякога се случва така, че след като направите това, той изведнъж осъзнава, че не може да живее без вас. И тогава може би трябва да простите, ако чувствате с душата си, че това е правилното. Или пък не.

Но се случва и различно: една жена уж прави необходимата крачка, дава втория шанс на този, който се е молил за него, а след това започва отново да търпи същото – не да живее, а да чака!

 

Това правят мъжете с опциите.

Различно е отношението, когато вие сте избор.

 

Тогава мъжът не спи през нощта, страхува се да не ви отнеме някой друг, постоянно мисли как да ви привлече. Притеснява се, че може би не е достоен за вас. Измисля най-различни начини за сближаване. Фокусиран е само върху вас, защото просто не забелязва другите жени, просто не иска да ги забележи…

Защото е направил своя избор. Той е готов за вас – решително и безвъзвратно.

Слушайте себе си, сърцето и чувствата си. Проверете дали в момента не се плъзгате надолу до състоянието опция.

За да не се случи това, грижете се за себе си, не си позволявайте да се разтваряте напълно в мъжа и да се концентрирате само и единствено върху него.

Винаги бъдете наясно, че вие сте две отделни личности. Вие сте си вие. Той си е той. Животът ви не трябва да се слива с неговия, така че да загубите всичко, да се откажете от всичко и да полетите в неизвестността.

Жената избор е избрана за нещо специално. Тя е толкова уникална, тя е спокойна, делова, знае си цената, не страда от глупости, уважава се и се пази, не губи време и емоции за дреболии, не чака като благоволение мъжът да прояви внимание към нея.

 

Точно такава жена уважава мъжът. Просто е.

1741

Similar Posts