Любов и връзки

Ако размерът е от значение за вас: Няколко начина да сте наясно какво може да ви предложи той в леглото

какво може да ви предложи той в леглото

Една от най-често обсъжданите теми на женските форуми е как да се определи размерът на „мъжкото достойнство“ предварително.

Не е изненадващо, защото дамите обикновено желаят да научат предварително цялата важна информация за избрания.

Сега ще се спрем на някои тестове за размера на мъжкото достойнство, които можете да направите сами, без партньорът ви да подозира. 

Какво определя размера на мъжкото достойнство и какво говори външният вид за това

Оглеждайки вашия избраник, можете да направите някои доста точни изводи за размера на тази важна част от тялото. Все пак, имайте предвид, че тези тестове не могат да ви гарантират 100% резултат, но пак е по-добре от нищо, нали? Не губите нищо, така че, пробвайте.

Размерът на мъжкото достойнство според размера на стъпалото

Твърди се, че размерът на мъжествеността директно зависи от размера на стъпалото. Погледнете краката му. Ако стъпалата са големи, значи е голям навсякъде. Но обратното не винаги е вярно. Някои мъже с по-малки стъпала впечатляват с изненадващи размери на другото място.

Размерът на мъжкото достойнство според устните

Битува мнение, че размерът на мъжкото достойнство зависи пряко от размера на устните. Колкото по -големи са те, толкова по-впечатляващо е мъжеството. Предимството на този метод е, че приблизителният размер може да се определи дори на снимка.

Как да определите размера на мъжествеността по ръката му

Друг често срещан начин за определяне на размера на достойнството е да погледнете ръката му. Ако тя е широка, това е ясен знак, че гениталиите на мъжа са с приличен размер. Тънката ръка говори обратното.

Как да определите размера на мъжествеността по палеца му

Друг малък тест, който можете да направите, е да погледнете палеца на мъжа. Колкото по -дебел е, толкова по-вероятно е размерът на достойнството му да е впечатляващ.

Как да определим размера на мъжествеността по височината на мъжа

Този тест за размера на достойнството е по-надежден от предишните. Ако мъжът е нисък, тогава най-вероятно размерът на неговата мъжественост е малък. По правило високите мъже могат да се гордеят с впечатляващи атрибути. Някои жени обаче опровергават тези факти и твърдят, че ниските мъже не отстъпват на високите по нищо.

Как да определим размера на достойнството му по цвета на кожата

Всичко е много просто. Ако той е с тъмен тен, тогава с голяма вероятност можете да разчитате на изненада в леглото. Според статистиката мъжете със светла кожа не могат да се похвалят с такива данни.

Начин на японските учени

Японските учени са предложили свой собствен начин за изчисляване на параметрите на мъжкото достойнство. Но ще трябва да направите някои малки изчисления: 35 X (3 дължини на носа + размер на обувката). В резултат на това ще получите приблизителния размер на частта от тялото, която ви интересува. Този метод се счита за един от най-точните.

Начин на корейските учени

Корейските учени също са провели тестове и са разбрали с какво е свързан размерът на мъжкото достойнство. Те твърдят, че дълъг показалец говори за малък размер на мъжествеността. Но ако безименният пръст е по-голям от показалеца, тогава мъжът има с какво да се похвали.

Е, дами, вече имате възможност да разберете с кого си имате работа, още преди да сте скочили в леглото. Разбира се, трябва веднага да добавим мнението на специалистите, че размерът не е от значение, поне за повечето жени. Но пък по-любопитните ще имат възможност да научат предварително интересната информация.

14931

Similar Posts