Езотерика

Ако се чудите защо все нямате пари: Използвайте енергията на думите, тя е безплатна, но върши вълшебства

защо все нямате пари

Не е тайна вече за никого, че думите притежават силна енергия. Изричайки определени слова всеки ден, можем да променим живота си към по-добро и да подобрим финансовото си състояние. Дори съществува много прост метод за привличане на богатство и материално благосъстояние и именно него ще разгледаме сега.

Какви рискове крие изричането на негативни слова?

Във ежедневен разговор можем да използваме както положителни, така и отрицателни думи. Последните са изключително опасни. Тяхната отрицателна енергия може да привлече неуспехи и  да прекъсне дори в момента плавно течащият финансов поток. Те трябва да се произнасят възможно най-рядко, а най-добре изобщо да се отървете от тях.

Какво ще се случи, ако започнем да изричаме само положителни слова?

Ако се фокусирате единствено върху думи с положителна енергия, произнасяйки ги всеки ден, вие можете да привлечете пари и да подобрите значително финансовото си състояние.

Кои думи са в състояние да помогнат за привличането на пари?

Не само високоплатената и упоритата работа ще ви помогнат да постигнете материално благосъстояние. Езотериците представят списък с думи, с които можете ще си осигурите много пари и материален късмет като цяло в живота си.

Щастие

Парите не само правят живота ни пълноценен, но и ни позволяват да бъдем щастливи. Самата дума „щастие“ има положителна енергия: когато я чуем или кажем, имаме само приятни асоциации. Човек, който се стреми да стане щастлив, със сигурност ще постигне целта си и ще може да намери каквото пожелае, включително финансово благополучие.

Богатство

Ако човек се стреми към богатство, тогава в крайна сметка той ще може да го получи. Смята се, че колкото по-често човек мисли за пари и материални ценности, толкова по-близо е до целта си. Дори ако финансовото ви състояние оставя много да се желае, не бива да мислите, че това винаги ще бъде така. Повтаряйте тази дума всеки ден и скоро ще се  отървете от нуждата от пари .

Късмет

Без късмет човек не може да постигне никаква цел. Самата фраза „Аз съм губещ“ привлича негативизъм и блокира вашия паричен поток. Опитайте се да повярвате, че заслужавате по-добър живот и скоро ще го имате.

Мечта

За да се изпълнят желанията , трябва да ги визуализирате в съзнанието си възможно най-често. Когато човек престане да вярва в чудо, животът му започва да губи смисъл. Всеки човек мечтае да живее в изобилие и в това няма нищо лошо. Не се страхувайте да заявите, че искате да станете богати и скоро това определено ще се случи.

Просперитет

Самата дума „просперитет“ означава растеж, развитие и стремеж към най-доброто. Изговаряйте тази дума възможно най-често и скоро ще можете да постигнете материално благосъстояние.

Радост

Богатството достига до щастливите и весели хора и избягва онези, които прекарват по-голямата част от живота си в униние. Ако искате да намерите финансово благополучие, обичайте живота си и се научете да се наслаждавате дори на малките неща. Не забравяйте да дарите радост и положителни емоции на други хора и тогава Вселената ще ви отвърне.

Успех

Успешните хора никога не си отказват нищо. От това следва, че успехът е ключът към богатството. Препоръчително е не само да повтаряте тази дума всеки ден, но и да вярвате, че можете да станете един от най-успешните хора. В крайна сметка именно вярата в себе си и в силните ни страни ни помага да постигнем успех, в това число и финансов.

Желанието да се правят пари е едно от най-важните. Не всеки обаче успява да спечели богатство.

Парите обичат към тях да се подхожда внимателно и са привлечени най-вече от онези, които знаят как правилно да управляват бюджета си.

28311

Similar Posts