Във форма Здраве

Ако стомахът ви е подут и пълен с газове, изпийте 1 чаша от това домашно лекарство и ще сте като нови до час

ако стомахът ви е подут и пълен с газове

След вкусно хранене могат да възникнат храносмилателни проблеми. Един от най -често срещаните проблеми е стомашно възпаление.

Знаем, че някои храни допринасят за производството на газове, което влошава положението. Някои от тях са зелени листа, боб, брашно, сладки или газирани напитки.

Много е вероятно, когато сте изправени пред такъв проблем да ви препоръчат хапче за справяне с дискомфорта и неудобството, но хапчето в повечето случай не решава проблема.

Днес искаме да ви предложим много ефективно естествено решение. С това домашно лекарство можете да лекувате стомашно възпаление, без да се нуждаете от хапчета или лекарства. Това лекарство е на основата на папая.

Причини за възпален стомах

Ако забележите, че стомахът ви се подува много често, вероятно това се дължи на храната ви. В този случай препоръчваме да изберете по -здравословни храни, които не предизвикват възпаление. Това означава, че гореспоменатите храни трябва да бъдат елиминирани от вашата диета.

От друга страна, не трябва да бъркате стомашното възпаление с наднорменото тегло или складираните мазнини. В много случаи това са просто газове, натрупани в стомаха и червата ни. Някои от причините могат да бъдат следните.

Запек: сред най -честите причини за болки в стомаха трябва да подчертаем запек. Това се случва, когато червата не могат да функционират правилно, което ни кара да се чувстваме тежки в стомаха, дискомфорт в долната част на корема и дори дразнене.

Диспепсия: Диспепсията не е нищо повече от храносмилателно разстройство, причинено от генетични проблеми или бактерии, открити в стомаха. Това заболяване засяга много хора в света. То причинява газове, гадене, болки в стомаха и чувство за тежест.

Хранителна непоносимост: Някои продукти не се харесват на тялото ни и един от начините да ни го покаже е чрез подуване и коремни болки. Ето защо е много важно да обърнем внимание на това, което ядем.

След като знаете някои от възможните причини за подуване на корема, може би мислите как да се справите с него? Представяме ви поредица от инструкции, които да ви помогнат да направите това.

От какво имаш нужда:

папая 140 гр

гел от алое вера 15 гр

зелен чай 10 гр

вода 200 мл

Подготовка и употреба:

  1. Приготвянето на тази вкусна напитка е много лесно.
  2. На първо място, трябва да приготвим зеления чай. Когато е готов, ще го оставим да действа 20 минути.
  3. Сега смесете заедно с гел от алое вера и папая.
  4. Нашата мощна натурална напитка за премахване на стомашно възпаление е готова.

Трябва да вземем тази вкусна напитка веднага щом я приготвим. Ще забележите, че почти веднага ще се почувствате много по -добре. Но, за да има най-добър ефект, не забравяйте да има баланс в храненето.

Сега, когато знаете, че болката в стомаха не винаги е синоним на мазнини, ще знаете как да продължите. Уверяваме ви, че ще оцените тази помощ.

700

Similar Posts