Любов и връзки

Ако те обича истински, със сигурност ще се върне при теб

Ако те обича истински

Любовта е истински водовъртеж от приключения. Тя ни дарява с различни моменти, с различни емоции. Емоции, които ни подтикват към определени решения.

Решения да поемаме рискове, макар и да знаем, че можем да сгрешим, решения, които ни карат да играем, да дишаме, да обожаваме, да държим на някого или … да се откажем от него.

Можете да се борим един за друг до самия край…

 

Ако наистина обичаш, никога не пускай този човек, следвай го дори до края на света, бори се за него…бъди с него на всяка цена

Но ако любовта се е променила? Тогава какво?

Ако се налага да „обичаш“ чрез сила? Ако връзката ви се е превърнала в поредица от изморителни и за двама ви мигове? Ако забележите, че сте започнали да се превръщате в егоисти, които се интересуват само и единствено от себе си, които защитават единствено собствените си интереси?

 

Глуха ли е любовта, че влюбените не могат да чуят вика на другия?

Наистина ли е сляпа и двамата просто не могат да видят от какво наистина се нуждае техният партньор?

Ако вашата „любов“ е покрита с остри тръни, които пробиват дупки в сърцето ви, докато се опитвате да я задържите със сетни сили, освободете я.

Когато вашата „любов“, която някога ви е дала крила, позволявайки ви да се издигнете до самото небе, се е превърнала в ръждясала верига, които ви държи и спъва развитието ви, пуснете я!

Когато вашата „любов“ вместо да ви дава щастие и радост е просто една безкрайна верига от болезнени и токсични събития, пуснете я!

Когато тази любов стане нарцистична, алчна, нетърпелива, груба и започне да ви носи само болка и страдание, пуснете я!

Колкото и болезнено да е за вас да го видите да си тръгва, трябва да пуснете този човек.

Както и всичко останало на този свят, любовта се нуждае от баланс.

 

Трябва да държиш на любовта си. Трябва да се бориш за нея, но когато е необходимо, просто трябва да я пуснеш. Това също е любов.

Любовта винаги трябва да бъде баланс между желанието да държите любимия човек близо и способността да го пуснете, ако наистина имате нужда от това.

 

Да, всички сме чували и се надяваме, че ако някой наистина те обича, той никога, никога няма да те напусне

Но има моменти, когато някои от нас трябва да си тръгне за известно време. Когато трябва да живеем разделени.

 

Истинската любов не винаги е удобна

Истинската любов не винаги е удобна и дори по-често е именно такава.

Не казваме „Обичам те!“, защото искаме да извлечем някаква полза от това… Казваме го, защото наистина обичаме.

 

Ако връзката ви има проблеми, опитайте се да ги разрешите заедно

 

И ако в процеса ви е необходимо да се откажете от любовта си за известно време или да се оставите, за да можете да определите следващите стъпки и планове за бъдещето, ако трябва да мислите сами, ако трябва да намерите себе си. .. Е, тогава го направете …

Направете това, което е необходимо да се направи.

Не притискайте насила любимият човек до до себе си и не му позволявайте той също да го прави. Ако искат да си тръгне, пуснете го.

Не настоявайте те, под каквато и да е форма, да остане с вас, колкото и да го искате. Никога не поставяйте ултиматуми. Оставете го да лети – нависоко и колкото си иска.

 

Няма значение какво се случва с вас през времето, когато не сте заедно… Няма значение. В крайна сметка да обичаш истински значи да се доверяваш.

Тези, които наистина обичат, се доверяват един на друг, дори и да са далеч.

Повярвайте, ако наистина се обичате, определено ще бъдете заедно.

 

Любовта не е вериги и окови, които си слагаме един на друг, за да не можем да избягаме. Любовта е свобода. Тя е невероятно усещане за лекота. И безвремие…

Вашият любим със сигурност ще иска да растете заедно във всички аспекти на живота си – кариерни, духовни, интелектуални.

Той е убеден, че сте способни на много повече от сега и че просто ви трябват само малко време и усилия.

Той иска да намерите себе си, за да научите нещо ново, да излезете от „зоната на комфорт“, да натрупате опит и да разкриете тайните на собствения си живот.

Той иска да погледнете в душата си и да откриете собствен начин да запълните празнотата в нея, като я направите отново цяла.

Той иска да постигнете всичко, което някога сте мечтали. За да сте наистина щастливи. Той е готов да пожертва всичко за това, всичко, дори и времето ви заедно – защото любовта е щедра и милостива.

Готов е да понесе всичко за вас, дори и раздялата.

 

Ако любовта ви е истинска, тя ще издържи на всякакви изпитания

 

Раздялата винаги е трудна… Въпреки че нищо не е лесно, щом иде реч за истинска любов. И ако държите всичко да се получи при вас, вие и партньорът ви трябва упорито да работите върху себе си.

Но не си мислете, че той винаги ще ви чака такъв, какъвто е бил преди. Той също ще расте, ще осъзнае живота си и това, какво очаква от собственото си бъдеще.

Но през цялото това време той все още ще ви обича.

 

Как можеш да спреш да обичаш някого, когото наистина обичаш?

Не можеш. Винаги ще бъдеш в сърцето му.

И ако дойде денят, когато се срещнете отново, и искрата се разгори със силен пламък, разтапяйки ледовете в сърцата ви, това ще докаже, че сте създадени един за друг…  

 

Приемете любовта, оставете я да расте и да цъфти

Когато отново сте заедно, ще бъдете много по-склонни да се приемате такива, каквито сте. Ще разкриете всичките си слабости и недостатъци. Ако наистина се обичате, между вас има място за прошка. Любовта е всеопрощаваща.

Ще позволите на прошката да се издигне над вашите недостатъци, над вашето минало. Когато се върнете, ще се обичате напълно и безусловно.

Ще обичате, въпреки всички обидите, всички недоразуменията, всички останали неща и раздялата…

Всеки от вас, стискайки силно сродната си душа в ръцете си, ще се почувства като у дома си.

 

Съдбата зорко следи всяка наша стъпка

И ако сте предназначени един за друг, вие пак ще бъдете с него и той ще бъде с вас.

 

Защото в крайна сметка, когато всичко е казано и направено, няма значение колко пъти пътищата ви се сливат и разминават.

Няма значение колко хора сте срещнали, докато сте били далеч един от друг. И колко препятствия е трябвало да преодолеете…

Ако ви е писано да бъдете заедно, истинската любов все пак ще вземе своето, дори и да сте разделени от половината свят.

Запомнете – ако ви обича, със сигурност ще се върне.

20660

Similar Posts