Любов и връзки

Ако той прави тези неща, ваш е завинаги: 12 примера за това как се държи любящият мъж

Как се държи любящият мъж

Как да разберете дали той изпитва искрени чувства към вас? Има някои поведенчески особености, които издават мъжа, който е истински влюбен в своята жена.

 

12 признака на истинска любов

Той говори за тайните си мисли

Това е ключов знак, че мъжът се влюбва във вас и е готов за по-сериозна и интимна комуникация. Любящият мъж не само с охота ще споделя за ежедневни дела, но и дори ще ви разкрие нещо интимно.

Също така, на него ще му е интересно да знае как се справяте и вие, за какво мислите и ще е готов на всичко, за да издигне доверието между вас на високо ниво.

Да, има и просто някои бъбриви мъже. Затова обърнете внимание дали той се опитва да изгради по-близък контакт с вас, за да ви провокира да споделите най-личните си неща един с друг. Прави ли го, това е ясен сигнал за наистина искрени чувства.

 

Той не напуска очите ти

Изглежда като дреболия, но истината е, че точно така мъжът изразява загриженост.

Например, вие говорите за нещо или излагате гледната си точка, а той е напълно потопен във вашия разказ и ви гледа право в очите. Това е така, защото живо се интересува от това какво казвате и сте успели да грабнете цялото му внимание.

Ако просто се погледнете в очите, това може и да не означава нищо. Но, внимание! Погледнете в очите му – виждате в тях ли топли чувства към себе си? Какъв е погледът му, има ли любов и грижа в него? Тези знаци определено няма да излъжат, мъжът е влюбен.

 

Той иска да ти даде всичко, което има

Любовта изисква даване. Ако човек изпитва истинска любов към някого, той е готов да му даде всичко, което има. И не говорим за материални неща.

Истински влюбеният мъж се опитва да направи всичко, за да накара любимата да се почувства щастлива, да подобри живота й. Той иска да бъде най-добрият човек на света за нея.

Не толкова думите, а действията на мъжа могат да покажат дали той наистина обича или не. Ако в главата ви се върти въпросът: „Той изпитва ли искрени чувства към мен или просто ме използва?“, обърнете внимание на това, което прави за вас. Ако полага всички усилия за вашето щастие, тогава не се съмнявайте, че наистина ви обича.

Когато изпитвате чувство на любов към някого, не съжалявате за нищо. Готови сте да дадете всичко от себе  за този човек. Той е най-важното нещо в живота ви. Ето защо, мъж който показва тези знаци, е действително любящ мъж.

 

Ти си винаги на първо място за него

В ежедневието ни (учене, работа) трябва да се справяме с много проблеми и задачи. Но ако един мъж наистина ви обича, той ще ви постави на първо място.

Разбира се, има ситуации, когато няма свободна дори минута, но в този случай той веднага ще ви каже кога ще я има. Любящият мъж ще се опита да се освободи колкото е възможно повече, за да ви обърне внимание. Все пак вие сте на първо място в живота му.

Някои мъже са в състояние да ви накарат да загубите увереност и да се почувствате странно. Първоначално признават любовта си, а в един момент се отдалечават ненадейно.

Мъж, който обича истински, никога няма да направи това. Той винаги ще иска да ви отдели време (не непременно денонощно, но достатъчно), тъй като обожава да го прекарва с вас.

Той търси вашия съвет

Вашият любим ви пита как да постъпи в дадена ситуация. Той ви цени и уважава, поради което вашето мнение е така важно за него, дори и проблемът да не е особено голям.

Около него  има много други хора, от които той също може да поиска съвет. Но вашето мнение е с приоритет. Той напълно ви се доверява, знае, че решението ви е правилно и иска да ви накара да се чувствате добре, като последва точно вашия съвет.

 

Той ви пише сутринта

Събуждайки се сутрин, първото нещо, което мъжът прави, е да ви изпрати съобщение? Разбира се, че ви обича!

Има мъже, които се боят да покажат истинските си чувства, затова не пишат първи сутрин, въпреки че изгарят от желание да го направят. Но когато любовта е истинска, мъжът не изпитва нужда да крие любовта си.

Той има толкова силни чувства, че иска да говори с вас възможно най-скоро. Защото така денят му ще започне с усмивка. Любящият мъж няма да се преструва, че е безразличен към вас, а ще бъде нежен, привързан и дори ще се покаже уязвим. Защото той се чувства уверен, че до вас нищо не го заплашва.

 

Той прави планове с ваше участие за настоящия и бъдещия живот

Той ще се стреми да опознае вашите родители, приятели, ще се опита да тяхното одобрение и симпатия. Защото се нуждае от тяхното одобрение за вашия избор.

Влюбеният мъж ще държи да им направи добро впечатление, защото той държи на вас. Интересува го всичко за вас – семейство, роднини вашите хобита и дейности. По този начин създава по-близка връзка помежду ви.

Той се стреми да гарантира на всички, че се отнася към вас с цялата си любов, на която е способен.

В момента, в който мъжът говори за плановете си за живота, това означава, че и вие участвате в тях. Ако говорим за близко бъдеще (месец, година, 5 години), тогава той иска да осъществи плановете си с вас. Или поне се опитва да ви го намекне.

 

Не вижда своето бъдеще без вас

Той ви се обажда или изпраща съобщения през целия ден. За да се увери, че сте добре. Защото любящият мъж се грижи за вас като за себе си.

Ако имате проблеми в работата или труден изпит в университета, той ще иска да се обади и да разбере как се чувствате, дали всичко е минало добре. Понякога, просто защото има нужда да чуе гласа ви.  Това е истинска любов.

 

Той ви слуша

Ако един мъж не се интересува от вас, той няма да иска да знае кога е вашият рожден ден. И обратно – мъж, който обича, ще се опита да запомни всяко малко нещо, което му кажете. Например, как обичате да пиете кафе, кои са любимите ви ястия и така нататък.

Защото той се опитва да ви опознае от всички страни, за да знае как да се отнася към вас и да ви глези: какво харесвате и какво, напротив, не ви доставя удоволствие.

Един любящ мъж чува всяка дума, която има значение за вас и я взема предвид. Така се случва, когато той изпитва истински чувства към вас.

 

Липсвате  му, когато не сте заедно

Точно когато една жена е на разстояние или се отдалечава от своя любим, в такива моменти мъжът разбира, колко е очарован от нея.

Когато сте заедно, той може да говори за своята любов, но когато не се наоколо, за какво мисли? Обажда ли се, пита ли как сте, казва ли, че му липсвате? Или не го чувате по цял ден, а след това се обажда и моли за прошка, оправдавайки се, че е бил зает и не е могъл да ви се обади? Вторият пример се касае за фалшива любов. Или откровено използване.

Човекът, който истински ви обича, ще иска да сподели всички неща, случили се през деня.

И ще очаква от вас същото. Той ще се опита да озари живота ви колкото е възможно повече.

Ще направи всичко за вашето удобство, дори да е в ущърб на неговото собствено.

Той ще ви закара там, където трябва да отидете. И няма значение, че не му е на път. Любящият мъж ще иде до магазина, за да купи всичко необходимо за вас, без да се налага дори да го молите.

Той ще положи всички усилия да ви угоди. И няма да му е трудно. Няма да му е в тежест. Той просто обича да го прави.

 

Той се усмихва само при мисълта за вас

Чистите и искрени чувства ни носят радост и щастие. Представяйки си прекрасно бъдеще с любимия човек, ние се изпълваме с положителни емоции и започваме да се усмихваме.

Мъж, който изпитва искрени чувства, само при спомена за любимата му жена очите му започват да блестят, а по лицето му се изписва щастие. Това е ясен знак, че го изпълвате с прекрасни емоции, дарявате му положителна енергия.

 

Той ви защитава и се грижи за вашето благополучие

Вървейки до пътя, вашият мъж ви приближава до тротоара, за да ви от преминаващите автомобили. Той трябва да е сигурен, че сте в безопасност. Ако нещо се обърка, той със сигурност ще иска да бъде там, с вас. Защото точно в такива моменти обичащите се хора имат нужда един от друг.

Мъж, който обича своята жена, ще я пусне напред. Ще иска тя да успява във всичко. Защото нейните успехи са и негови.

Защото я обича безумно и без нея животът му губи смисъл…

43605

Similar Posts