Астрология

Ангел пазител 14 февруари 2023: Какво ще ни донесе и какво да го помолим

Ангел пазител 14 февруари 2023

За да бъдат удовлетворени молбите и желанията ни е важно да знаем кой небесен пазител отговаря за днешния лунен ден. 

Всеки от нас има свой ангел-пазител. Според православната традиция той придружава човек през целия му живот, от раждането до смъртта и му помага в трудни житейски ситуации. 

Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител – в деня, когато той управлява на небето, всеки без изключение може да се обърне към него.

 

Ангел – пазител на текущия лунен ден е Тисал/Розал

Древните астролози са го наричали Пазителя на бавното време, Геният на любовта и Пазителя на ключовете към щастието.

 

Какво дава на хората?

Хората, които са под патронажа на Тисал, са завършени личности, те гледат недвусмислено на най-важните моменти от живота – от единствената правилна гледна точка е трудно да ги принудите да променят своите принципи и вярвания. Думата „чест“ за тях не е празна фраза, те са готови да я защитят с всички налични средства.

Тисал дава на учениците си всички земни блага, предимства и радости, но основната му цел е да събуди любов в най-студените и безразлични сърца.

Освен това, укрепва приятелствата и семейните отношения, напомняйки на хората, че са „от една кръв“. За тези, които работят неуморно, Тисал носи не само материално благополучие, но и слава – дори световна.

Какво да поискаме от него?

Жените могат да помолят Тисал за успех в кариерата и за истинска, искрена любов и щастие в личния живот.

Няма искане, което този ангел да не може да изпълни, следователно, обръщайки се към него, не трябва да ограничавате въображението си. 

647

Similar Posts