Астрология

Ангел пазител 23 февруари 2023: Какво да поискаме от него

Ангел пазител 23 февруари 2023

За да бъдат удовлетворени молбите и желанията ни е важно да знаем кой небесен пазител отговаря за днешния лунен ден. 

Всеки от нас има свой ангел-пазител. Според православната традиция той придружава човек през целия му живот, от раждането до смъртта и му помага в трудни житейски ситуации. 

Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител – в деня, когато той управлява на небето, всеки без изключение може да се обърне към него.

 

Ангелът пазител на текущия лунен ден е Гофус (или Фупрес), който се нарича Сянката на планетата на любовта Венера, Принцът на любовта и Покровителят на отчаяните души – той е отговорен за любовта и страстта.

 

Какво дава на хората?

Смята се, че една жена под егидата на Гофус никога няма да бъде сама – този ангел помага да намерим своя един и единствен – нашата сродна душа, да го омагьосаме и да го задържим за цял живот. Гофус дарява жените с необходимите за това качества – чар, обаяние, женственост, чувственост, както в морално, така и във физическо отношение.

 

За какво да го помолим?

Тези, които са уморени от самотата и вече не се надяват да срещнат сродна душа, трябва да помолят Гофус за помощ. Той – в буквалния смисъл на думата – ще им донесе любов и щастие в живота.

511

Similar Posts