Астрология

Ангел пазител на 9 февруари 2023: Какво ще ни донесе и какво да го помолим

Ангел пазител на 9 февруари 2023

За да бъдат удовлетворени молбите и желанията ни, е важно да знаем кой небесен пазител отговаря за днешния ден – 9 февруари и какво може да ни даде той.

 

Всеки от нас има свой ангел-пазител. Той придружава човек през целия му живот, от раждането до смъртта, и му помага в трудни житейски ситуации. Всеки ден от лунния календар също има свой ангел-пазител – в деня, когато той управлява на небето, всеки без изключение може да се обърне към него.

 

Ангелът пазител на текущия лунен ден

Ангелът пазител на текущия лунен ден е Ламас или Малар, най-независимият от небесните пазители, който носи имената на Владетеля на планетата Гайтарх, Майстора на огледалото и сянката на лунното огледало.

Нашите предци са вярвали, че той има очи с цвета на небето и е бил свързан с Луната, дори когато тя не зависи от гравитацията и се движи свободно в космоса.

 

Какво дава на хората Ламас?

Ламас най-силно въздейства на жените, родени на този ден – дарява ги със свободолюбив дух, независим ум, разум в действията и способност да игнорират така нареченото обществено мнение.

 

Какво да го помолите?

Може да помолите Ламас да възстанови справедливостта. Онези, които са били незаслужено обидени, се обръщат към него, за да бъдат обезвъзмездени и за да докажат своята правота или невинност пред хора и институции.

879

Similar Posts