Езотерика

Ангелски числа: Как повтарящите се ЧИСЛА влияят НА СЪДБАТА ни

Ангелски числа

От древни времена хората са обръщали внимание на знаците и символите около тях: паднала лъжица предвещавала гости, бягаща черна котка означавала промяна. През последните години все по-често забелязваме едни и същи числа в датите и часовниците, като 11:11, 22:22 и т.н. Тези съвпадения може да не са просто случайност, а послания от Вселената.

Ангелската нумерология изучава такива знаци и ни помага да разберем тяхното значение, за да насочим живота си в правилната посока.

 

Магията на числата и значението на нумерологията

Магията на числата винаги е вълнувала хората. Най-мощното число е 9. То има специални позиции и проявления от различни ъгли на своите възможности.

 

Каквото и да се говори, всичко се върти около това магическо число. Китайските метафизици идолизират девет: „небесното число“ 3 се умножава по себе си и резултатът е 9, а ако съберете различни комбинации от числа, най-често остатъкът също излиза девет.

 

Много езотерици, математици и нумеролози пишат за свръхестествените сили на деветката. Ето защо, ако често виждате 09:09 на циферблата, тогава знайте: получавате най-явните знаци, че предстоят големи промени и нов кръг от живот.

 

Освен това, тази комбинация помага да се изпълни желанието много бързо, защото в източната метафизика числото 9 е звездата на изпълнението на желанията и подготовката на почвата за бъдещата реколта. Това число обича да дава всичко лесно и бързо, означава празник, фойерверки , красота, скорост и развитие.

Ангелска нумерология – значението на популярните комбинации от числа

 

01:01 – кариерен растеж и начало на нови проекти. Ако често виждате тази комбинация, очаквайте нещо хубаво – предстои положителна промяна.

 

02:02 – време да обърнете внимание на тайните. Ще бъде разкрита мистерия, за която дори не сте подозирали. Всичко тайно става явно. И ако не спите в такова време, значи има за какво да мислите и да търсите истината.

 

03:03 – комуникации и плодовитост, а не време за подреждане на нещата. Добре е да заложите на мъдростта и да не прибързвате със заключенията.

 

04:04 е имперското число на стабилността и силата. Тук сте силни в любовта и можете да успеете като лидер. И ако смятате себе си за много по-скромен човек, тогава „сивото превъзходство“ също е за вас. Като цяло, направете своя ход с коня си или дори по-добре, организирайте добър гамбит.

05:05 – за китайската метафизика това е пълно отрицание и означава „не“. И ако го пресечете с четворка, тогава получавате пълно безсмъртие. Подсказката ви разказва за мъдрост и натрупан опит, които ще ви отведат до нови висоти. Основното нещо е да не се съмнявате в себе си и всичко ще се получи!

 

 

06:06 – късмет във всеки смисъл на думата. Време за любов, нежност, обновяване на енергията, период на покровители и нови ресурси. Вашата сила е наситена със слънчева светлина, а сутрешните феи вече щедро раздават подаръци за тези, които се събуждат по това време.

 

07:07 е най-духовното число в езотериката. Време е да обърнете внимание на духовното си развитие. Това е като колелото на самсара – завърта се и идва време за нов етап на развитие.

 

08:08 – броят на висшите сили за евреите, тъй като храмът бил осветен за 8 дни. За езотериците е числото на безкрайността и парите.

 

09:09 – помага за решаване на всякакви проблеми, подчинени на мъдрост и спокойствие.

 

10:10 е формула за богатство за езотериците, а според Таро е картата „Колелото на съдбата”. Това е движение напред и подновяване на енергия за пари. Добре е да виждате тази комбинация често – очакват ви пътища, пътуване или неочаквано увеличение на доходите.

 

11:11 – време на истината и удвояване на енергиите. Време е да отворите очи и да свалите розовите си очила. Опитайте се да не избягвате директните отговори и бъдете възможно най-директни.

 

12:12 – честото виждане на тази комбинация е знак да спрете и да помислите върху стратегията. По-добре е да претеглите всичко добре и да вземете информирано решение.

 

13:13 – мнозина се страхуват от това магическо число, но всъщност ви очаква пълна трансформация. Промените могат да бъдат глобални: от смяна на работа до преместване, нови връзки или бременност.

 

14:14 – по-често показва развитието на лоши навици: пушене, алкохол, хазарт, смяна на партньори.

 

15:15 – Висшите сили ви молят да преразгледате живота си и да не се занимавате с миналото. Тази комбинация ви насърчава да се отървете от остарелите привързаности.

 

16:16 – ако искате радикално да промените живота си, променете следните три навика: хранене, физическа активност и отношение към себе си.

17:17 – тук ангелите ясно показват, че е дошло времето да надградите себе си, не се грижите достатъчно за тялото и духа си.

 

18:18 – светът е пълен с изкушения и съблазни. Бъдете внимателни с новите запознанства и внимателно проверявайте информацията.

 

19:19 – включете максимална позитивност във всяка ситуация! Но каквото и да се случи, предстоят радост и добри новини.

 

20:20 – време за подреждане на силите. Всичко ще се реши справедливо „отгоре“. Ако често виждате тази комбинация – време е да получите това, което заслужавате.

 

21:21 – вие сте на прав път! Този знак ясно показва, че промените, които заслужавате, идват скоро.

 

22:22 – трябва да обърнете внимание на здравето си. Оставете всичко и отделете време за вашето психическо и физическо благополучие.

 

23:23 – ако се съмнявате дълго време, тогава трябва да вземете решение. От това ще зависи как ще протече бъдещия ви живот.

 

Но, едни и същи числа на часовника, са не само ангелски знаци, но и демонични! Живеем в свят на ин и ян и всеки от нас се ражда с тези енергии.

 

Въпросът е кое прегръщаме повече: светлата или тъмната страна? А магията на числата красиво ни подсказва навсякъде, особено във времето. В крайна сметка не можем да върнем нито една секунда.

 

Анализ на всяко число поотделно

Ангелските числа са комбинации от две или три цифри. За да дешифрираме значението на съобщението, ще се научим да разбираме всяко число, неговата природа и значение поотделно.

 

Числото 1 означава енергия на лидерство, активност, отговорност

Свързва се с развитие, смелост, способност да вземаш решения и да не зависиш от мнението на другите. Единицата е числото на Слънцето. Показва необходимостта от установяване на връзка с бащата или „насищане“ с енергията на Слънцето (полезно е ранното ставане, слънчевите бани, спазването на дневния режим).

 

Числото 2 е числото на Луната и дуалността

Изразява емоционалност и способност за отделяне на собствените преживявания от тези на другите. Отразява жертвата и вероятността човек да се ръководи от чувствата и желанията на други хора и следователно да предаде себе си.

„Съвет“ на двойката: време е да постигнете емоционален баланс и да изградите лични граници. Обърнете внимание на заобикалящата ви среда (има тенденция да се разтваряте в другите). Двойката също се появява, когато трябва да работите върху връзката си с майка си или да установите връзка с Луната (чрез вода, спазване на дневна рутина или рано лягане).

 

Числото 3 е числото на Юпитер

Показва навика да бъдете разпилени и да губите време. Важно е да се научим да слушаме и приемаме съвети, да бъдем отворени към учители, които срещаме през живота си под различни образи.

Време е да работите със собствения си егоизъм, да се научите да оценявате правилно силите си и да гледате на живота без илюзии.

„Съвет“ от тройката: обръщайте повече внимание на близките си, инвестирайте в отношенията (особено с децата), опитайте се да погледнете в дълбочина и избягвайте ценностни преценки.

 

Числото 4 е свързано с планетата-сянка Раху

Говори за илюзорността на възприемането на света. Необходимо е да се отървете от всичко, което замъглява ума (интоксикация), да обърнете внимание на здравословния начин на живот и да се грижите за здравето си.

„Съвет“ от четворката: време е за нови възможности. Сега е идеален момент за работа с вътрешни страхове, които ви пречат да се развивате. Обърнете внимание на сънищата (може да се окажат пророчески) и се научете да планирате нещата.

 

Числото 5 е свързано с енергията на планетата Меркурий

„Съвет“ от петицата: „Спри и се концентрирай“. Приложете знанията си на практика, премахнете бърборенето и клюките и обърнете внимание на талантите си. Важно е да наблюдавате потреблението на информация и речта си (следете за шеги, които могат да наранят близки).

 

Числото 6 е енергията на Венера

Фокусът е върху отношенията с партньора ви: важно е да останете верни и да избягвате изкушенията. Обърнете внимание на разходите, сега не е време за рискове. Важно е да възстановите вкуса към живота, но да не прекалявате. „Съвет“ от шестицата: бъдете сдържани, развивайте доброта и състрадание, старайте се да израствате в творчеството.

 

Числото 7 е свързано с планетата Кету

Сигнализира за необходимостта да се намери баланс между духовната и материалната сфера на живота, да не се стига до крайности и да не се вземат прибързани решения. Важно е да водите здравословен начин на живот, да отделяте време за самопознание и да намирате съмишленици.

Едновременно се занимавайте с физическо и духовно развитие. Седем „препоръчва“: време е да се покажете в обществото.

 

Числото 8 е енергия на планетата Сатурн

Показва необходимостта от развитие на издръжливост и научаване на търпение, последователно преследване на целите, без да очаквате бързи резултати. Важно е да намерите баланс между работа и почивка, да се научите да делегирате отговорности и да молите за помощ и да се отпуснете.

„Съветът“ на осмицата: време е да се отървете от миналото, да се отървете от старото и да се справите с дълговете (изплатете заеми, ипотеки), но не забравяйте за почивката, в противен случай има шанс за изтощение по средата.

 

Числото 9 е енергия на планетата Марс

Натрупали сте енергия и е време да я вложите в действие или дейност (спорт, дихателни практики, работа с емоции), в противен случай това ще бъде разрушително. Всеки риск трябва да бъде оправдан.

Ако видите деветка, това означава, че имате потенциал да спечелите. Време е да се заемете с големи проекти и да действате. Деветката „казва“: покажете смелост, бъдете целеустремени, поставяйте си цели и вървете към тях.

Повтарящи се числа – как да четем знаците на Вселената?

Ако постоянно срещате числото 14, важно е да дешифрирате числата „1“ и „4“ и да комбинирате резултатите.

Например, 14:14 на часовника предполага, че имате възможност да създадете нещо изключително голямо и значимо, да отидете отвъд, но има риск от илюзорност.

 

Въз основа на това „съобщение“ 14: действайте веднага, но бъдете внимателни в решенията си (проверявайте документите, не се поддавайте на празни обещания).

Ангелската нумерология не е магия или точна наука, но може да бъде полезен инструмент за себеоткриване и духовно развитие. Независимо дали е съвпадение или знак свише, основното е вашето възприятие и желание да се вслушвате в себе си. Постоянно виждате 11:11? Може би вашият ангел-пазител иска да каже нещо. Не пренебрегвайте посланията му.

235

Similar Posts