Астрология

Астрологът Ина: Октомври 2021 открива нов сезон на късмет – трите най-важни дни през новия месец

Мечтаете ли за щастие? Близо сте. Октомври открива нов сезон на късмет и положителни емоции. Това ще бъде време на благоприятни, но постепенни промени, свързани с премахването на ретроградността на четири планети наведнъж.

Първият благоприятен период тази година беше на кръстопътя на зимата и пролетта. Сега е моментът да се възползвате от големия късмет.

 Астрологът Ина -18 октомври е най-важният ден от есента на 2021

Астрологът Ина: Октомври 2021 открива нов сезон на късмет

От какво да се отървем през октомври 2021?

През октомври първо трябва да се отървете от  мислите, които ви пречат да станете по-щастливи. Кажете „не“ на негативните настроения, за да направите крачка към успеха през последните месеци на годината.

Астрологът Ина - Октомври 2021 открива нов сезон на късмет

Астрологът Ина – 6 октомври – денят, който ще сложи на края на конфликтите

6 октомври – ден на края на конфликтите

От 6 -ти, вътрешните и външните конфликти постепенно ще започнат да избледняват. Хората ще станат по-малко агресивни и непреклонни. Всички семейни неприятности ще започнат да се превръщат в неприятни спомени и недоразумения.

Всичко това ще се случи благодарение на  Плутон. Планетата отговаря за колективната енергия, така че промените ще бъдат подсъзнателни. Всички добри неща ще се случат сами. Просто трябва да следвате общия поток. Това е голям плюс от промените в идващата енергия на Плутон. Те ще бъдат най -важни за такива знаци на зодиака като Овен, Лъв, Скорпион и Козирог. Астролозите съветват хората от тези зодии да не се затварят от другите и да се конфронтират с другите възможно най -малко.

11 октомври 2021 - край на проблемитеАстрологът Ина: 11 октомври – денят на края на отлагането и внезапните проблеми

11 октомври – денят на края на отлагането и внезапните проблеми

От 11 -ти нещата, които не можем да контролираме, ще започнат да се случват много по -рядко. Плановете ще бъдат разочарование все по -рядко, ще се премахнат неочаквано всички пречки по пътя към целите ни. Сега, ако започнете нов бизнес, ретроградният Сатурн вече няма да ви спъва развитието му. Това важи с особена сила за хората зодия Телец, Везни и Водолей , тъй като Сатурн е техният най-важен покровител.

От 11 октомври астролозите съветват всички нас, и особено хората от тези три знака, да сме по -смели в планирането на нещата за бъдещето. Можете да започнете да укрепвате позициите си на работното място, а също и в бизнеса. Ако направите нещо добро, късметът няма да отнеме много време. Реакцията на Вселената на вашата щедрост и доброта ще бъде почти мигновена.

18 октомври 2021 - най-важният ден през октомври 2021

Астрологична прогноза от астролога Ина – 18 октомври 2021 – най-важният ден през октомври 2021

18 октомври е най-важният ден от есента на 2021 г.

На този ден две планети веднага започват да се движат в посока напред. Тук става въпрос преди всичко за динамичния Меркурий , който на този ден ще завърши последното си ретроградно пътуване през 2021 г. Това означава, че от 18 -ти ще започне подходящ момент за нови начала, пътувания, продажби, покупки и започване на нов бизнес. Също така тази планета предоставя възможности за учене, придобиване на нови знания. Най -важната промяна ще бъде за хора от такива знаци като Дева и Близнаци, защото Меркурий е техният основен приятел.

Юпитер ще стане спътник на Меркурий. Най -голямата и тежка планета в Слънчевата система има не по-малко тежка енергия. Това означава, че от 18 -ти, тежък товар ще падне от раменете ни. За някои това са оплаквания, натрупани за шест месеца от обратното движение на планетата. За някои това са болести и неразположения, умора и апатия. Всичко това ще изчезне на заден план и постепенно ще изчезне в близко бъдеще. Хората от такива знаци като Риби и Стрелец ще се отърват най -бързо от бремето на негативизма .

По един или друг начин, 18 –ти октомври 2021 ще се превърне в повратна точка в живота на всеки от нас. Астролозите съветват на този ден да не падате духом, да търсите нова мотивация и да общувате с оптимистични хора.

Астрологът Ина - важни три дни – 6, 11, 18 октомври 2021

Астрологът Ина – важни три дни – 6, 11, 18 октомври 2021 – астрологична прогноза за месец октомври

Тези важни три дни – 6, 11, 18 октомври, са включени в  списъка на най-благоприятните дни в месеца. Всеки от тях поотделно ще бъде много позитивен и изпълнен със светлинна енергия.

Октомври е месец, в който животът ни може да се промени, но това ще бъде възможно само благодарение на собствените ни сили.

618

Similar Posts