Астрология

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за всяка зодия

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за всяка зодия

20 май 2023  може да се раздели на две части, които значително ще се различават една от друга.

През първата половина можете да правите планове за бъдещето, а през втората – да започнете да ги изпълнявате. Но това трябва да става постепенно, без да бързате и без натрапчиви обстоятелства. Помощта, оказана днес на друг човек, ще се окаже добра поличба – тя много бързо ще се върне към своя „автор“ стократно.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Овен

Ако почувствате някакъв дискомфорт, не бързайте да решавате проблема с помощта на хапчета: най-вероятно вината е преумора, така че ще бъде достатъчно да си починете малко и да се възстановите.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Телец

Към целта, която сте си поставили днес, трябва да вървите напред, стъпка по стъпка, без да гледате напред, но и да не изоставате – само по този начин можете да получите резултата, от който се нуждаете.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Близнаци

Въпреки факта, че сънищата, които ще видите тази вечер, ще се окажат периодични и техните части ще изглеждат несвързани с вас, всъщност в тях има пророческо значение, основното е да го уловите.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Рак

Ако трябва да изясните недоразумение, възникнало в отношенията с любимия човек, проведете разговор с него следобед – по това време и двамата ще сте готови да направите необходимия компромис.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Лъв

През деня и особено преди обяд трябва да се контролирате, като не позволявате на емоциите да надделеят: под тяхно влияние можете да обидите хора, които не са ви направили нищо лошо.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Дева

Ако не е възможно да проведете бизнес преговори в късния следобед, по-добре е да ги отложите за друг ден: по този начин ще бъде възможно да се постигнат първоначално поставените цели.

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Везни

Безцеремонната намеса в личния живот на някой друг – дори с добри намерения и присъщите ви дипломатически качества – може да ви изиграе жестока шега: може да ви бъдат приписани егоистични мотиви.

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Скорпион

Ден, в който не трябва да правите внезапни движения – в буквалния смисъл на думата: не бива да тренирате силови спортове и особено да вдигате тежести – има опасност от травми.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Стрелец

Ако се занимавате с професионални въпроси, е необходимо да се придържате поне към някаква система: ако се хванете за едно нещо, а след това за друго, няма да постигнете успех.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Козирог

Не си позволявайте двусмислени шеги по отношение на хората около вас: те може да не оценят чувството ви за хумор и в резултат на това ще си създадете врагове.

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Водолей

Енергията, която ще имате днес, трябва да се управлява пестеливо: ако изразходвате всичко сутрин, след вечеря няма да ви стигне дори за най-основните неща.

 

 

 

Астрологичен съвет за 20 май 2023 за зодия Риби

Дори ако обстоятелствата ви склонят към тъга, опитайте се да поддържате добро настроение: в резултат на това то ще влезе в унисон с космическите енергии и житейските обстоятелства ще се променят към по-добро.

930

Similar Posts