Астрология

Астрологичен съвет за 20 март 2023 за всяка зодия

Астрологичен съвет за 20 март 2023

20.03.2023 е денят, в който звездите връщат хората от небето на земята – разбира се, в преносния смисъл на думата.

Най-добрият афоризъм на деня е твърдението, че бъдещето има нужда от нас, но миналото – не. Не трябва да живеете със спомени, трябва да гледате напред – правете планове за бъдещето и почти веднага започнете да ги изпълнявате. Общуването с природата днес ще има благоприятен ефект не само върху физическото, но и върху психическото ни здраве.

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Овен

Днес трябва да сте подготвени за това, че всяко добро или зло, което сте направили преди, определено ще се върне при вас като бумеранг: това ще ви позволи да направите равносметка на отношенията си с хората.

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Телец

Може да изглежда, че събитията от този ден са повод за безпокойство, но много бързо ще стане ясно, че носят не отрицателна, а положителна конотация.

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Близнаци

Когато планирате текущия ден, трябва да дадете приоритет на дейностите, които ще ви помогнат значително да напреднете в професионален план, а само времето, останало от работа, може да бъде посветено на вашето хоби.

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Рак

В този ден е нежелателно да се отвличате от основната дейност, решавайки въпроси, които може да изчакат – те просто ще „изядат“ времето, което днес е супер ценно.

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Лъв

Днес трябва да правите много добри дела и Вселената ще ви ги върне „с лихвите“!

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Дева

Когато общувате с хората около вас, опитайте се да не бъдете груби и да не повишавате тон, защото последствията могат да бъдат непредвидими.

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Везни

Днес ще се убедите от собствен си опит, че е много по-лесно да разрушите старото, отколкото да изградите ново, но помислете дали си струва да го направите – най-вероятно няма да е възможно вече да си върнете изгубеното.

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Скорпион

Много е важно да се отървете от негативните емоции, които могат да нахлуят в ежедневието ви по многобройни начини – не им се поддавайте в никакъв случай, ще си навредите!

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Стрелец

Днес насочете вниманието си към нещо приятно и ще ви върви през целия ден!

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Козирог

Денят е благоприятен само за онези финансови транзакции, които са били внимателно подготвени предварително, по-добре е да откажете спонтанни действия с пари – рискът от загуби е твърде голям.

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Водолей

Днес е особено важно да не си позволявате груби думи и резки изявления за другите: те могат да имат твърде дълго „ехо“, което ще влоши отношенията ви.

 

 

Астрологичен съвет за 20 март за зодия Риби

Рискът днес може да се окаже опасен: необходимо е да не предприемате спонтанни, необмислени действия, особено в любовната сфера.

858

Similar Posts