Астрология

Астрологичен съвет за 23 март 2023 за всяка зодия

Астрологичен съвет за 23 март 2023

23.03.2023 – огледалната дата, е ден през който и най-спокойните и уравновесени хора могат да станат раздразнителни и агресивни.

 

За всичко е виновен мощния поток от енергия, който ще се стовари върху всеки от нас. Но решаването на проблема не е толкова трудно, колкото може да изглежда на пръв поглед: достатъчно е да се разсеете от всичко, което причинява негативни емоции и да се съсредоточите върху работата. Ще имате достатъчно сила дори за изпълнение дори на най-сложните професионални задачи.

 

 

Астрологичен съвет за 23.03.2023 за зодия Овен

Главоболието, което може да ви дразни този ден, показва, че напоследък работите много и малко почивате – опитайте се поне днес да намерите време за почивка.

 

Астрологичен съвет за 23 март 2023 за зодия Телец

Небрежните думи, изречени в момент на афект, могат да предизвикат сериозна кавга или дори раздяла с любимия човек: помислете дали си струва?

 

Астрологичен съвет за 23.03.2023 за зодия Близнаци

Днес повече от всякога е необходимо внимателно да планирате всичките си действия, в противен случай космическата енергия ще ви „разкъса“, принуждавайки ви да действате в противоположни посоки.

 

Астрологичен съвет за 23 март 2023 за зодия Рак

Представителите на знака твърде често блокират негативните емоции вътре, не им позволяват да излязат навън и такъв навик може да ги доведе до нервен срив – днес няма защо да се стеснявате да показвате чувствата си.

 

Астрологичен съвет за 23.03.2023 за зодия Лъв

Съмнението в себе си е рядка „диагноза“ за представителите на вашата иначе толкова самоуверена зодия, но днес може да ви застигне: необходимо е да го „лекувате“ чрез съзнателно повишаване на самочувствието.

 

Астрологичен съвет за 23 март 2023 за зодия Дева

Всеки конфликт, в който можете да бъдете въвлечени днес – случайно или съзнателно – трябва да бъде разрешен на момента, в противен случай с течение на времето ще ви се отрази доста зле.

Астрологичен съвет за 23.03.2023 за зодия Везни

Ден, в който трябва да мислите не за другите, а за себе си, в противен случай можете да пропуснете важен момент, например, да разрешите житейски или професионален проблем – би било жалко да пропуснете щастливия си шанс.

 

Астрологичен съвет за 23 март 2023 за зодия Скорпион

Ако си търсите проблеми, несъмнено ще ги намерите, така че ще бъде по-добре да прекарате деня позитивно.

 

Астрологичен съвет за 23.03.2023 за зодия Стрелец

Ако не вземете емоциите си под контрол, може да считате деня за изгубен: ще разстроите обичайния си бизнес ритъм и няма да имате време да направите всичко планирано.

 

Астрологичен съвет за 23 март 2023 за зодия Козирог

Злото не трябва да се допуска не само в дела и думи, но и в мислите, днес ще се върне при вас възможно най-бързо като бумеранг.

 

Астрологичен съвет за 23.03.2023 за зодия Водолей

Сънищата от тази нощ ще ви дадат знак за това кой от хората около вас може да готви удар в гърба – вземете мерки и предотвратете това.

 

Астрологичен съвет за 23 март 2023 за зодия Риби

Въпреки излишъка от енергия, не трябва да се хващате за всички неща наведнъж, тъй като само ще си загубите силите – приоритезирайте!

1237

Similar Posts