Астрология

Астрологична прогноза за 23 март 2023 + Енергиен фон на деня

Астрологична прогноза за 23 март 2023

Какви неща да планирате? Какви дрехи и бижута да носите, за да имате късмет в работата и любовта? На коя част от тялото трябва да се обърне специално внимание? Кое число ще носи късмет? Какво категорично не бива да се прави днес? Каква е енергията и целта на деня?  На всички тези въпроси отговаря астрологичната прогноза за деня.

 

Астрологични съвети за деня: енергията, която този ден ще донесе със себе си, трябва да се използва изключително за мирни цели. Мислите ще се материализират буквално пред очите ни, така че те трябва да бъдат изключително положителни. Може да има оферти, които не могат да бъдат отказани, като например нова позиция или добра сделка. Финансовите операции са противопоказни. 

Символ на деня: леопард, който се готви да скочи. 

Елемент на деня: Дърво. 

 

Щастливото число на деня: 3. 

Щастлив цвят на деня: жълто, златисто, кехлибарено, лимонено.

Щастливи камъни за деня: рубин, авантюрин, карнеол, пирит.

За коя част от тялото отговаря: задната част на главата. 

 

Болести на деня: трябва да се откажете от прекомерната физическа активност и лошите навици – алкохол и тютюнопушене. Не бива да се самолекувате. 

Хранене за деня: можете да ядете всичко, но малко по малко – преяждането ще се отрази негативно на вашето благополучие и цялостно здраве. 

Прическа на деня: без нова прическа днес, енергиите не са подходящи. 

 

Селска работа на деня: можете да садите овощни дървета и храсти. 

Магия и мистика на деня: можете да събирате лечебни билки за магически риуали – отвари, талисмани и амулети. 

Сънища за деня: сънищата от тази нощ рядко се сбъдват, така че не трябва да им обръщате внимание – особено, ако сънувате нещо лошо. 

Табу на деня: в никакъв случай не трябва да отговаряте с агресия на агресия – това може да бъде опасно за вас самите. 

 

Афоризъм на деня: „Врагът не може да предаде. Предател винаги е този, който вчера е бил приятел“ (Публий Корнелий Тацит).

Какво още е важно още за 23 март 2023, 3-ти лунен ден?

На 23.03.2023 трябва да анализирате своите идеали, ценности, възгледи за живота -може би нещо вече е толкова остаряло, че е време за промяна.

Без постоянно обновяване на себе си, без способността да се откажете от нещо в нагласите си, ще има застой в материалното и физическото проявление.

 

Много е важно да не допускате гордост в този ден, особено духовна. Ако правите нещо по-добре от другите, разбирате и чувствате повече, това означава, че Висшите сили са ви избрали, но горделивостта ви и желанието да се издигнете над другите могат да сринат всичките ви постижения.

 

Прекарвайте времето си в споделяне на знания, а не в доказване, че знаете повече. Знанието е фина материя, която принадлежи на Вселената, а не на човека.

Споделяйте знания с чисто сърце и повече ще дойде при вас. Но ги споделете с тези, които имат нужда от тях. В този ден е важно да се отдалечите от категоричността и да не налагате своите убеждения на другите хора.

 

Това важи особено за вашето семейство, деца – оставете ги да изразят мнението си, без да ги осъждате. Опитайте се да слушате, разбирате и приемате. Бъдете искрени във вашите намерения.

Осъзнайте себе си като част от необятната Вселена, в която всеки има свои, индивидуални задачи и ЦЕЛ .   Открийте своите уникални таланти и способности, за да реализирате този Божи Дар.

 

На 23 март 2023 трябва да проявявате повече добри чувства към другите и да не се хващате за думите. в думите. Всичко, върху което се фокусирате днес, получава мощен енергиен тласък.

В работата трябва да покажете решителност и постоянство, в противен случай рискувате да пропуснете възможност да продължите напред. Но ако бързате и не се чувствате напълно готови да действате вътрешно, тогава е по-добре да го отложите, може би това вътрешно усещане ви дава правилната следа. Вярвайте в себе си!

 

23.03.2023 – цел на деня

Днес може Висшите сили да ви подложат на изпитание – дали знаете как да обичате и приемате другите такива, каквито са, без да се мъчите да ги променяте.

 

Отнасяйте се с любов не само към другите, но и към себе си.

Ако някакъв вид комуникация ви притеснява, тогава не мислете какво ще си помислят за вас, как ще реагират. Намерете възможност внимателно и тактично да се оттеглите от разговора.

 

23 март 2023 е най-добрият ден да сложите край на онези връзки, към които вече не искате да се връщате.

И обратно – ако искате помирение, тогава днес е важно да направите крачка без да мислите как ще бъде оценена.

 

3 лунен ден е времето на активни действия

Препоръчително е да станете рано, за да не пропуснете този ден и да направите колкото се може повече полезни неща.

 

Вече има достатъчно енергия, за да се заемете с всяка работа. Ако през 1-ви лунен ден сте правили планове, мечтали сте, през 2-ри лунен ден сте събирали информация, положили сте основата за предстоящи събития, то третият лунен ден е денят, в който вашите мечти се сбъдват.

 

Това, което е било вътре, започва да покълва, да се проявява в материалния план.

 

Чувствителните хора днес усещат напрежение във въздуха и дори известна агресивност. Това състояние е подобно на това, което в природата се нарича „затишие пред буря“.

 

Пасивността в 3-ти лунен ден е опасна за здравето

Ако енергията не се реализира навън, за да извърши някакъв бизнес, тогава тя започва да действа отвътре, разрушавайки тялото.

 

Тези дни могат да бъдат изпълнени с опасности за нерешителните, пасивни, меланхолични хора. Цялата им нереализирана енергия ще избухне под формата на безпричинни кавги, обиди, претенции от нулата, негодувание и недоволство от целия свят около тях. Но най-разрушителната енергия на третия лунен ден е страхът. Лесно разрушава както физическото, така и психическото здраве.

 

3-ти лунен ден носи промени към по-добро

Но само волеви, целеустремен човек, който е оптимист за бъдещето, може да се възползва от тях.

Основната задача на деня е да се научите да владеете своята сила, дадена свише на всеки човек.

23 март 2023 – утвърждения на деня

Мога всичко!

Мисля и действам като уверен човек.

Лесно намирам най-правилния изход от всяка ситуация.

 

Енергийна практика на деня:  Астрално изчистване от негативни емоции

Ако осъзнаете, че сте под контрола на негативните емоции като страх, безпокойство, гняв, завист, алчност, негодувание, гордост и т.н., почувствайте къде се появяват спазмите в тялото. Дали са в гърлото, гърдите, в червата, чувствате ли топлина или пък пулсиране. Когато наблюдавате една емоция, вие излизате от нейния контрол и тя се разпада и изчезва.

 

Потискането на емоциите, вкарването им в себе си, изживяването им сами – водят до смущения във физическото тяло.

 

Желаем ви да намерите радост и хармония в общуването с хората на огледалната дата 23.03.2023, наречена „огледален апокалипсис“!

792

Similar Posts