Астрология

Астрологична прогноза за 24 март 2023 + Енергиен фон на деня

Астрологична прогноза за 24 март 2023

Какви неща да планирате? Какви дрехи и бижута да носите, за да имате късмет в работата и любовта? На коя част от тялото трябва да се обърне специално внимание? Кое число ще носи късмет? Какво категорично не бива да се прави днес? Каква е енергията и целта на деня?  На всички тези въпроси отговаря астрологичната прогноза за деня.

 

Астрологичният съвет за деня: има борба между доброто и злото, така че има голяма вероятност от конфликти, които могат да доведат до най-неочакваните последици. Не вземайте важни решения – после ще съжалявате. Бизнес проектите, започнати в този ден, много бързо ще дадат първите плодове.

 

Символ на деня: Дърво на познанието.

 

Елемент на деня: Дърво.

 

Щастливото число на деня: 4.

 

Щастлив цвят на деня: малахит, изумруд.

 

Щастливи камъни за деня: зелен нефрит, сардоникс, ахат, амазонит.

 

За коя част от тялото отговаря: ларинкса.

 

Болести на деня: Болест, възникнала в този ден, трябва да се лекува незабавно и радикално, в противен случай може веднага да премине в хроничен стадий.

 

Храна за деня: необходимо е да се избягват месни продукти и висококалорични храни.

 

Прическа на деня: манипулациите с косата ще се отразят негативно на външния вид и здравословното състояние.

 

Селска работа на деня: можете да вършите всякаква работа в градината.

 

Магия и мистика на деня: можете да талисмани и амулети, както и да гадаете за бъдещето.

 

Сънища за деня: сънищата от тази нощ често са пророчески, но не се сбъдват скоро – понякога дори след две или три години.

 

Табу на деня: не вредете на растенията, дори купуването на рязан цвят е нежелателно.

 

Афоризъм на деня: „Информацията е майка на интуицията“ (американският индустриалец Пол Гети).

 

24 март 2023 – енергиен фон на деня

Днес обърнете внимание на общуването си с другите. Взаимодействайки с различни хора, ще можете да разберете какво е добре да промените в себе си.

Всичко, което е вътре във вас, ще привлече хора с подобен проблем. Следете какво повече има в общуването днес и ще научите нещо, за което може би дори не сте подозирали и за което не сте се замисляли.

 

Зависимостта от мнението на другите може да се прояви в желанието да се хвалите с успехите си. С подобно поведение вие ​​подсъзнателно търсите одобрение в действията си отвън, с надеждата, че ще ви кажат: „Браво!“.

Но бъдете внимателни, днес реакцията на хората може да е обратна и вместо желаната подкрепа, да получите критика. Разчитайте на вътрешното си знание, на интуитивното си разбиране. Търсете опора в себе си, а не в другите.

 

Енергиите на деня ще култивират самодостатъчност в човека, способност да се коригират негативните аспекти в комуникацията, така че да не влияят на благосъстоянието и настроението.

 

Не позволявайте на настроението или мнението на някой друг да повлияе на реализацията на вашата цел.  Доверете вашите съмнения и въпроси на професионалисти, но в същото време не забравяйте, че основният Създател на вашия живот сте вие, с вашите уникални умения, способности и таланти.

 

24 март 2023 е добре да посветите на общуване с най-близките ви хора. С тези, с които чувствате родството на Душите. Организирайте вечеря в тесен кръг. Но внимавайте с алкохола, в този ден той има много разрушителен ефект върху тялото.

Добро време за събиране, натрупване и обработка на нова информация. Действайте бързо и уверено. Днес на подсъзнателно ниво ще вземете правилните решения, без дори да ги обмисляте.

 

24.03.2023 – цел на деня

Способността да контролирате себе си, емоциите си е важна част от управлението на енергията.

Ето защо днес е особено важно да се преодолее вътрешната агресия и раздразнителност, да се избягват недоволството и претенциите.

 

24 март 2023 – утвърждения на деня

Всичко е наред в моя свят

Всичко се случва по най-добрия начин за мен

Знам какво искам и съм готов/а да продължа напред  

435

Similar Posts