Астрология

Август 2022 ще промени живота на зодиите с две вълшебни новолуния

Новолуние август 2022

Новолунието през август 2022 е чудесно време да промените живота към по-добро и да привлечете положителна промяна. Препоръките на астролозите ще ви помогнат да определите целите си и да се откажете от онези неща, които могат да ви докарат неприятности.

През август 2022  ще има 2 периода на новолуние: от 1 до 11 и от 28 до 31. Тези дни експертите препоръчват да внимавате, за да не пропуснете щастливите знаци на съдбата.  

Какво може да се направи при нарастваща Луна?

План за действие

Растежът на Луната е чудесно време за започване на нови проекти, но преди да се заемете с работата, е важно да съставите план за действие. Астролозите препоръчват да се откажете от остарелите идеи и  да се вслушате в себе си , за да изберете цели, които ще ви помогнат да промените живота си към по-добро.

Начини за печелене на пари

Новолунието помага за привличане на финансово благополучие, но само ритуалите не са достатъчни. Нощното светило засилва интуицията и разкрива аспектите на талантите, които могат да станат източник на печалба. Развитието на вашите способности също е важно, за да се преборите за добри позиции или да подхванете собствен бизнес.

Развитие

По време на новолунието през август не трябва да забравяме за духовното развитие. Говорим за  борба с лошите навици, които ни отнемат щастието, здравето и късмета. Образованието също ще бъде от полза: може да започнете обучение, да изучавате нови езици или друго.

Пътуване

Растящата луна добавя енергия и увеличава шансовете за успешни запознанства и страхотна ваканция. По време на новолуние през август можете да планирате командировки, премествания, а също и да отидете на заслужена ваканция.

Подреждане на дома

Изгревът на Луната е чудесно време да подредите дома си. През август можете да се занимавате с недовършени ремонти, да започнете да строите къща, да закупите мебели и предмети за декорация.

Какво не трябва да се прави на нарастваща Луна?

Раздори

Растежът на Луната провокира прилив на енергия и ако е насочен към основния поток на разрушението, тогава провалите няма да ви накарат да чакате. Изясняването на отношенията, кавгите и конфликтите по време на новолуние може да доведе до необратими последици: прекъсване на любовни, приятелски или бизнес отношения, загуба на доверие и самота.

Диети

Новолунието не е време за лишения. Енергията е необходима в изобилие и ако се лишите от възможността да се храните пълноценно, можете да очаквате проблеми със здравето. Активната фаза на Луната отнема много енергия, което означава, че тя трябва да бъде попълнена чрез балансирано хранене, добра почивка и духовни практики.

Отлагане на важна работа

Именно по време на новолуние се появяват сили, за да променят живота към по-добро. Не пропускайте своя шанс, които ще ви помогне да се справите със задълженията, да преодолеете трудностите и да не се страхувате от отговорностите.

Прибързани решения

Нарастващата Луна умножава всичко и ако действате необмислено, можете да „съживите“ много проблеми и неприятности. Всяко решение, дори ако трябва да се вземе за кратко време, трябва да е обмислено, което означава, че не бива да се бърза и да се действа непредпазливо.

Пари назаем

През периода на растеж на Луната, не трябва да поемате задължения, за да не изпитвате финансови проблеми в бъдеще. Става въпрос за спонтанни заеми, както и харчене по емоция, а не за реална нужда.

2250

Similar Posts