Астрология

Аз съм Овен: Ето какъв любовник съм аз

какъв любовник е овенът

Овенът е активен в интимността. Хората от тази зодия спадат към категорията «гореща кръв». Но тъй като никога не забравят своето «Аз» даже в разгара на еротичната страст, съществува опасност от въвличане в такива взаимо­отношения, където отсъства духовното удовлетворение.

За разлика от Скорпиона и Телеца, които предпочитат продължителен интимен контакт, Овенът често прави това много бързо, но даже втория и третия път е много пламенен и поривист. По време на половия акт Овенът просто е неистов. Мъжът често проявява своите емоции с разни стонове и възклицания.

Под влиянието на планетите, отличителните характеристики на зодиите могат да от­слабват, приглушават. Овенът обаче във всичко е длъжен да бъде пръв и е разумно да се предположи, че ако той е агресивен в приказките, такъв ще е и в леглото.

Управлявани от Марс, тези войни сами си избират партньора, после го «атакуват», понякога скромно, срамежливо, но понякога и без каквото и да е предупреждение. Как точно Овенът ще се държи в леглото е невъзможно да се предскаже, тъй като не е възможно да се предскаже поведението му въобще.

Едно само е несъмнено — той иска да бъде агресивен, желае да бъде победител. А как се изпълнява тази роля и какви резултати произтичат от това, зависи от влиянието на пла­нетите в индивидуалния хороскоп.

Н.А.Фон, Любов и зодии

641

Similar Posts