Лайфстайл

BTS разтопиха сърцата на феновете с новата си песен Butter

BTS-разтопиха-сърцата-на-феновете-с-новата-си-песен-Butter-1-600x432

На 21.05.2021 излезе дългоочакваният нов клип на световно известната корейска група BTS. Песента се казва Butter и успя не само да разтопи сърцата на феновете им, но и да размаже рекордите на ютуб за най- гледан клип. Още при самата му премиера имаше над 3,8 милиона гледания, а само за няколко часа видеото вече е събрало над 49 милиона зрители, което ще се превърне в поредния нов рекорд за групата, след успеха на предишния им англоезичен хит Dynamite.

 

В интервю за Rolling Stone лидерът на групата RM описва песента като „много енергична „и „носеща много лятно настроение“ .

В началото на клипа момчетата са в стилни костюми и цветовете са чернобели, но следва истинска феерия от ярки цветове и ритми, които определено ще нажежат това лято.  Моментът, който най -много ще трогне и разтопи сърцето на всеки техен почитател , е сцената, в която 7те момчета изписват думата ARMY, докато пеят ,че зад гърба си винаги имат цяла армия  ( от верни фенове).

Тук можете да видите и техният Butter vlive и пресконференция  :

https://www.youtube.com/watch?v=ejsypH5n1PM&feature=youtu.be

 

Дебютът по телевизията на новия летен хит Butter ще се състои на 23 май на наградите на Billboard Music Awards.Те ще се проведат в Microsoft Theater в Los Angeles с водещ Ник Джонас. Момчетата от BTS са номинирани в 4 категории за песента си Dynamite,която се изкачи до номер 1 на Billboard Hot 100. Номинирани са за следните категории: най -добра група, най -продавана песен, най- социален изпълнител и изпълнител с най -продавана песен. Ако спечелят в социалната категория, това ще бъде тяхната пета поредна победа . Да пожелаем на BTS да им върви по мед и масло!

BTS-разтопиха-сърцата-на-феновете-с-новата-си-песен-Butter-2

 

 

Снимки: mobile.twitter.com/bts_bighit

76

Similar Posts