Новини и анализи

Бургас ще бъде домакин на първото по рода си Световно първенство по състезателни танци за девойки и юноши

Бургас ще бъде домакин на първото Световно първенство по състезателни танци за момичета и момчета над 19 години! Това е исторически момент за България, като Община Бургас се ангажира с пълната си подкрепа за успешната реализация на събитието.

Под егидата на Световната федерация по състезателни танци, призната от Международния олимпийски комитет, престижното първенство ще се проведе на 31 август и 1 септември в зала „Арена Бургас“. Очаква се морският град да привлече множество почитатели на красивия спорт.

В допълнение към Световното първенство, ще се проведе и Международен турнир за различни категории и възрасти, който ще допълни вълнението около събитието.

Със участието на над 300 участници от цял свят, България ще има възможността да се представи с две състезателни двойки на тази голяма световна сцена.

Изпълненията на участниците ще бъдат внимателно оценявани от съдии от Световната федерация по състезателни танци, като се очаква да видим невероятни представления и впечатляващи изяви. Това със сигурност ще бъде спортно събитие, което ще остави неизгасим впечатление в сърцата на всички любители на танците.

6
ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ на ADMIRALBG.NET

Вижте още:

Similar Posts