Езотерика

Черна серия в живота: Как да разберете дали има енергийна намеса отвън

Черна серия в живота

Всеки човек в живота си преминава през периоди на така наречените черни серии, когато изглежда, че целият свят е срещу него. Тази ситуация плаши хората, те започват да мислят дали зачестилото лошо стечение на обстоятелствата не се дължи на чужда енергийна намеса – това, което по народному наричаме магия.

 

Защо има черни серии в живота?

Психолозите и езотериците отдавна са стигнали до консенсуса, че животът на всеки човек е поредица от бели и черни серии. Основната причина, поради която това се случва, са различните енергийни нива.

За хората със силна енергия черните серии могат да бъдат къси, почти незабележими. Те ги преодоляват с лекота и се връщат в сектора на белите серии. А за някой обратно – може и целият живот да е една солидна черна серия. Ниското ниво на енергия не само не позволява да се преодолее, но и поражда още причини, поради които излизането от нея става невъзможно.

 

Какво ни дърпа към черните серии, тоест поредицата от лоши стечения на обстоятелствата в живота?

 

Негативни мисли

Нервна ситуация в къщата

Общуване с токсични хора

Липса на мотивация и житейски цели

Болести

 

Всичко това кара черната серия да не свършва и човек губи надежда до такава степен, че вече не вярва, че го чака нищо добро. Тогава започва да търси причините отвън и вярва, че му е направена магия. Това, разбира се, не е изключено. Но причините за злото могат да бъдат и съвсем различни. Ето какво ни съветват специалистите в този случай.

Как да излезем от черната серия в живота си?

За да преминете от черна към бяла серия, първо трябва ясно да осъзнаете, че в момента сте в нещо като блато, което ви дърпа назад. Изходът от това е прост – не трябва да позволявате на негативните мисли да ви завладеят и респективно да ви карат да моделирате негативни събития.

 

Всичко, което се случва с човек в неговата черна серия, има тенденция да задейства верига от негативни събития. Например, сутринта сте изтървали автобуса, закъснели сте за уговорената среща, не сте подписали важен договор, шефовете ви съсипаха от упреци, карахте се със съпруга/та си у дома и крещяхте на децата. До вечерта кръвното ви се вдига и денят за вас е бил истински черен. И всяко събитие от този лош ден е предпоставка за създаването на допълнителни проблеми.

 

Опитайте се да прекъснете веригата от негативност в самото начало, като използвате утвърждения. Например, ако закъснеете за автобуса сутринта, усмихнете се и кажете:

„Всичко, което се случва, е за добро. Благодаря на Вселената!“

Тогава е почти сигурно, че няма да последват други негативни събития, а ще се случи нещо хубаво. И дори неподписаният договор впоследствие ще се окаже успех.

 

 

Как да останем в бялата серия през цялото време?

За да останете по-дълго на бялата серия, трябва да имате силна енергия. Тя е естествено присъща на силните и уверени в себе си хора. Но може да се отработи със специално обучение и отношение към живота.

Във всяка ситуация не губете доверие в себе си, поемете отговорността за живота си в собствените си ръце, поставете си конкретни цели и се стремете да ги постигнете.

 

Когато нещо се обърка, в никакъв случай не се отчайвайте, използвайте утвърждения, търсете положителното в случващото се и го обърнете във ваша полза.

За да останете винаги в бялата серия, не поддържайте негативни мисли в главата си, не се ядосвайте и не се обиждайте на други хора, прощавайте им и ги молете за прошка. Просто се освободете от негативното.

 

Как да разберем дали черната серия е резултат от магия или уроки?

Това, което наричаме магия, е умишлено увреждане на здравето, живота и благосъстоянието на човек чрез специални ритуали. Тя действа разрушително на човека и не изчезва от само себе си. За да я премахнете, са необходими знаещи хора, които притежават специални умения.

 

Уроки е по-минимално въздействие на енергията на някой друг, причинено от завист, ревност, желание за провал. Това явление е неприятно, но не толкова разрушително, колкото магията и може да изчезне от само себе си.

При наличие на магия неуспехите нямат причина, те просто се случват. В този утвържденията не работят. Човек периодично влиза от една черна серия в друга. Появяват се много врагове. Възникват здравословни проблеми.

Ако можете да се справите с проблемите си и да подобрите състоянието и настроението си с усилие на волята, утвърждения или някакви други въздействия, тогава просто нивото ви на енергия е слабо и това предизвиква проблеми и нещастия.

1045

Similar Posts